Gemiddelde gebruikersscore
Het instap model van GoPro! Kan deze aan de verwachtingen voldoen van zijn grotere broertjes?
Fijn, compact cameraatje wat mooie video's kan maken.
Goede actioncam voor instappers. De camera is makkelijk te bedienen, maar kan helaas niet uit de behuizing.
Een aanrader als dit je eerste actioncam is.
Stevige camera, goede beeldkwaliteit, maar wel enkele minpuntjes
De levering van originele waterproof casings van de GoPro 2 (slechts 3 jaar geleden) is gestopt en GoPro adviseerd zelfs niet in third party casing opties van nog voldoende kwaliteit.
Koop deze GoPro en over een paar jaar kan het zijn dat je volledige product ondersteuning op de schop gaat.
Prima cameraatje voor diegene die kennis wil maken met actioncams. Maakt uitstekende beelden en wat mij betreft prima bouwkwaliteit. Wel wat minpuntjes, maar gezien de prijs is dit te verwachten en voor mij meer dan acceptabel.
Goede camera voor niet veel geld heb er al veel mee gefilmd zie de linkjes
de timelapse vindt ik wat minder een halve seconde is echt te snel en er zitten weinig accessoires bij maar bij eBay en dx kost het niks prima kwaliteit gebruik het zelf ook
Uitstekende instap actioncamera. Ben je nieuwe met action camera's dan is de GoPro Hero de ideale start
I love it
Gekocht uit nieuwsgierigheid en mogelijk ter vervanging van mijn 2 onderwatercamera's.
Voor de software krijg ik error 80070661, only 64 bits?
Update: van GoPro een oudere software versie gekregen die wel werkt in Win7-32bit. Bekend probleem word aan gewerkt. Uitstekende ondersteuning van de fabrikant.
Een goede action camera voor niet al te veel. De beeldkwaliteit is goed bij voldoende licht, in het donker wat minder. Er is genoeg aanwezig qua mogelijkheden helaas alleen wel beperkt qua instellingen. Helaas is de camera niet te verwijderen uit de behuizing als de mount bijvoorbeeld stuk is.