Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Anoniem: 976649
29 september 2017 Product gekocht

Rapoo Optische Gaming Muis V300

Geweldige muis, ik gebruik hem al 4 jaar en ben er zeker tevreden mee. De drie knoppen aan de zijkant zijn uniek aan deze muis en zijn ontzettend comfortabel te gebruiken. De muis is compleet configureerbaar dmv bijgeleverde software, en kan tot 8 verschillende modi in de hardware zelf opslaan.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Gaat lang mee
  • Verstelbare DPI
  • Compleet configureerbaar
  • Ligt fijn in de hand
  • Makkelijk gebruikbare zijknoppen

Minpunten

• Niet ontzettend ergonomisch
  • heeft een redelijk stugge draad (niet beperkend)
  • Heeft maar één LED kleur.

Anoniem: 408397
1 november 2016

Rapoo Optische Gaming Muis V300

Verwachtte een top gaming muis met een goede sensor die lekker voelde. En dat klopt ook! Enige punt is dat ik merkte geen palm-grip te hebben maar een fingertip-grip.
Heb je een claw/palm grip dan is dit echt een serieuze fps muis voor een zeer goede prijs!

Pluspunten

• Goede kwaliteit buttons, scrollwheel en zijknoppen
  • Fijne poederachtige rubberen coating bovenkant
  • Voor fps/richten met palmgrip is hij ontzettend fijn voor mijn medium (18.8cm) size handen
  • Voelt heel duurzaam aan
  • Goede 3310 sensor
  • Rapoo lijkt echt een topmerk te worden met veel verschillende peripherals met een slim en robuust design (ook nog tegen een leuke prijs)
  • Lekker licht
  • Je vingers zitten echt heel fijn in de gecurvde muisknoppen

Minpunten

• Zijkant is van harder rubber en heeft een geribbeld profiel wat niet "smooth" aanvoelt
  • Optimaal voor palmgrip, goed voor claw maar niet voor fingertip (wat ik dus prefereer)
  • alleen voor rechtshandigen (is geen nadeel voor mij)
  • Als je van RGB led kleuren houdt, dit heeft enkel de oranje kleur (oranje boven)
  • De snoer is wat stug en lijkt iets over mijn mousepad te schuren (geen dealbreaker)
  • Ietsjes te smal voor mijn brede handen

Heb jij ook een Rapoo Optische Gaming Muis V300?