Ik heb ze al bijna een jaar en nooit problemen mee gehad, ze doen alles wat ze moeten doen.
Goeie sticks voor de prijs
Erg goedkope RAM die zijn werk doet. Heeft een mindere frequentie dan duurdere RAM, maar dat maakt maar een heel klein verschil. Als je een behuizing met glas hebt, zou ik deze RAM door zijn uiterlijk wel links laten liggen.
Prima RAM geheugen, doet wat het moet doen, ook al is het niet de snelste.
Uitstekende kaartjes. Ze zijn misschien niet mooi, maar ze doen hun taak vrij goed. Ze zijn niet het snelste vergeleken met andere fabrikanten. Deze heb ik in 2016 gekocht toen ze spot goedkoop waren. Nu kan je voor bijna het zelfde geld beter geheugen krijgen.
Prima voor de prijs, ziet er uit zoals op het plaatje.
Wat kan je melden over geheugenmodules? In een grijs verleden konden die blauwe schermen en dat soort ellende veroorzaken. Dat is allemaal verleden tijd, deze modules doen gewoon wat ze moeten doen en dat zonder enige hapering in het systeem.
Zeer goed geheugen voor een scherpe prijs. Het uiterlijk zou een nadeel kunnen zijn, maar in een dichte kast is dit geen probleem.
Prima budget geheugen voor een scherpe prijs. Qua uiterlijk geen topper en daarom geschikt voor in een dichte kast.
8 Gig DDR4 voor 4 tientjes is natuurlijk een lachertje. Prima voor een Basis+ systeem, dus voor deze build 5 sterren.