Perfecte gaming monitor, stuk betere kleuren dan het vorige model XL2420T had. Erg fijne verstelbare voet. Handige switch voor het snel wisselen tussen profielen.
Eerste indruk: GEWELDIG! - Scherp beeld, snelle reactie. 144hz is echt een verbetering. Perfect voor gamen.
Echt een geweldige scherm, scherp beeld en veel ingangen. Is de prijs echt waard. Ook handig is dat je dit beeldscherm kan kantelen en in hoogte verstelbaar is. Ook heeft het scherm een duidelijke settingsmenu.
Fantastische gamemonitor. Genoeg features zoals Blur Reduction, lekker snel en prima beeldkwaliteit na wat tweaken.
voelt super smooth aan door 144Hrz, geen koppijn meer na lang gamen. verder uitgerust met mooie extra features.
Meest tragische drivers die ik ooit gezien heb. Presets worden niet opgeslagen, menu gaat minder snel dan windows 95 programmas en de hele quick mode switch knop werkt voor geen zak omdat ik niet kan instellen wat ik op de knop wil. Scherm start altijd op in gamer1 mode.
Zeer goede bouwkwaliteit, erg makkelijk in- en uit elkaar te halen met veel instellingen en mogelijkheden d.m.v. kantelen/draaien. Kleuren zijn goed, maar de monitor is wel erg fel. Dit is verholpen door de brightness op 20/100 te zetten.