Gemiddelde gebruikersscore
Een slechter product van Cisco tot op heden niet tegen gekomen.
Combinatie van Iphone's en deze AP's werkt botweg niet (niet bij 3 of meer access points).
Cisco heeft na 6 maanden problemen eindelijk onderkent en kan het niet oplossen op korte termijn, ik krijg mijn geld terug.
Sinds 2015 alleen maar gezeik, captive portals die plotseling niet meer werken, verbindingen die niet meer tot stand gebracht kunnen worden. Printers die niet bereikbaar zijn. En welke configuratie er ook bedacht wordt door Cisco, het werkt gewoon niet.Authenticated but not authenticated is 1 vande dingen dieer nooit uitzijn gekregen
Ik heb nu voor ruim een jaar twee van deze access points in huis waar ze zorgen voor bereik in elke ruimte. Zeker met de laatste software versie (1.3.0.4 / 28-Feb-2017) zijn dit prima access points die zonder een controller prima functies bieden voor de prijs.
In ons huis hebben we op iedere etage een WAP371 hangen. Het prettige van de WAP371 is dat er zonder additionele controller een Single Point Setup gemaakt kan worden en dat je dus in huis slechts een enkel netwerk ziet. Werkt erg goed.
Mooi apparaat (formaat is duidelijk groter dan de WAP121 en WAP371), goede ontvangst, gebruiksvriendelijke interface, en stabiel; op Linux laptop had ik echter duidelijk minder goede resultaten maar dat zal voornamelijk aan mijn laptop liggen, alhoewel WAP321 en WAP121 wel prima met mn laptop werken.
Dramatisch product...
Installatie is top, cluster bouwen werkt top, de core functionaliteit werkt echter niet.Verbinding met iOS devices valt elke X minuten weg, verbinding is traag, workarounds helpen niet. Probleem is bekend bij Cisco, maar geen oplossing. Het bereik is ook niet best, mijn Netgear rommel doet het beter.
Dit zijn echt perfecte access points, we hebben er diverse hangen (3 verdiepingen) en als het cluster eenmaal opgezet is, is het ook 10 seconden werk om er weer 1 aan toe te voegen.
Misschien wel een van de beste Wireless Access points die beschikbaar zijn met AC ondersteuning, Multi SSID, Single point setup (zonder server) en POE en/of Adapter ondersteuning. Werkt zeer stabiel.