Gemiddelde gebruikersscore
Veelzijdigheid, printkwaliteit, scankwaliteit en snelheid lijken goede eigenschappen om een Copier te beoordelen. Maar dan moet het apparaat wel werken. Via wifi printen en scannen is zeer onbetrouwbaar en de opstarttijd m.i. erg hoog. Ik erger me bij elk gebruik, vandaar een zeer lage score.
De printer gekocht om draadloos te kunnen printen. Geen succes. Steeds onverklaarbare storingen. Steeds opnieuw installeren hielp maar even. Ik zal deze niemand aanraden. De aanschaf moest ook de oude printer (Canon Pixma MP610) overbodig maken. Die gaat deze printer echter overleven, want nu loopt ook de printkwaliteit achteruit.
Printer veel mogelijkheden. Print kwaliteit en snelheid zijn in orde, hoewel het soms lang duurt voordat de printer begint met printen. Helaas blijkt de betrouwbaarheid van deze printer onder de maat, na +- 2 jaar geeft de printer foutmelding B200. Blijkt een veelvoorkomend probleem te zijn bij Canon inkjet printers.
Traag en onbetrouwbaar. Met iOS/OSX krijg ik 't niet aan de praat (wireless of airprint). Met de PC eigenlijk hetzelfde. Maar prik in m'n PC met draad in de router werkt 't ineens weer wel, terwijl m'n printer nog steeds draadloos verbonden is. OSX drivers software zijn ronduit slecht.
Ter vervanging van een Brother wat een genot maakt bij het printen bijna geen geluid! Deze printer is redelijk snel en maakt mooie prints. Makkelijk te instaleren werkt ook goed samen met een imac en windows 8.1 Tot nu toe geen verkeerde keus.