Prima bluetooth koptelefoon voor de prijs. Voor mijn maatstaven goed geluid en het bluetooth bereik was indrukwekkend. On ear wordt wel vervelend na ongeveer 4 uur dragen. Helaas ging hij na 4 maanden intensief gebruik kapot. Zonder zichtbare schade kwam er geen geluid meer uit de linkerkant. Makkelijk garantie gekregen.
Leek me een redelijk product. helaas is de bouwkwaliteit "goedkoop" te noemen.
Er zitten moeren op de koptelefoon gelijmd die er bij mij na een week afvielen.
Dat er mensen zijn die het 5 dubbele neerleggen voor soortgelijke kwaliteit is mijn enige motivatie deze koptelefoon nog een voldoende te geven.
Pluspunten
Redelijk geluid
Bluetooth4.0
Minpunten
Geen Micro-Usb aansluiting
Bouwkwaliteit ( de schroeven zijn er opgelijmd en lieten bij mij na een week los )
Scharnierend gedeelte is erg kwetsbaar.
Veroorzaakt na lange tijd dragen pijn aan de oorschelpen.
Headphones met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Goed geluid en detail, matige basweergave. Zit comfortabel en is makkelijk in gebruik: verbinding opzetten met iPhone gaat eenvoudig. Bediening op heaphone is even wennen. Batterijduur is prima, nu 3 dagen in bezit en nog niet hoeven opladen (2 tot 3 uur gebruik per dag).
De JBL E40BT is erg fijn in gebruik. Het product heeft een zeer goede geluidskwaliteit die je van JBL/Harman verwacht! Zeker voor de radio en pop muziek luisteraar een top product. Zoek je een koptelefoon die een sterke bass heeft, dan zou ik nog even verder zoeken.