Gekocht voor 25 euro. Ik heb tot nu toe alleen maar ervaring met oordopjes van 15 en 20 euro, en de kwaliteit van deze is beter dan wat ik ooit tevoren heb gehad. Dus prijs/kwaliteit vind ik het goed. De brede kabel is ook erg prettig. Geen knopen meer. Ik_ben_erg_tevreden_met_deze_oordopjes._(Ik_zit_net_over_mijn_50_woorden_heen_dus_vandaar_deze_lage_streepjes)
Als je het niet erg vindt om de JBL J22a de hele tijd bij te stellen in je oor en kan leven met een matig geluid, dan is dit geen slechte keuze. Het design staat hier duidelijk voorop en dat merk je.
Ik heb een dba+ radiotje gekocht (35 euro bij de kijkshop) van het merk sangean. Hier zat een oortelefoontje bij met redelijk geluid. Ik wilde beter en heb deze jbl j22 aangeschaft. Het geluid is net zo goed(slecht) als een chinees oortelefoontje van sangean ook met een apple ipod.
Deze aangeschaft nadat mn sennheiser cx 300 kapot ging. De bass is wat minder maar de hoge tonen geeft ie heel mooi en helder. Beter geluid dan mn vorige. Mooi design en de doppen zijn lekker stevig. Helemaal prima!
Hiervoor heb ik een Sennheiser CX 300-II Precision terug gebracht vanwege schel geluid. Deze J22a heeft een prima prijs voor alle features en gewoon goed geluid. Kabel aan de zware kant maar dat heeft ook voordelen. Knop en mic zijn ideaal.