De Edifier H850 is een elegant, super licht, heerlijk flexibel en comfortabel headsetje met een geluidskwaliteit die je doet controleren of het lage prijskaartje wel klopt. Schoot mijn verwachtingen ruimschoots voorbij.
gehad voor mn verjaardag, na een poos gebruikt te hebben zijn de oorkussens opengebarsten en zie je de foam... edit, is nu helemaal kapot, niet aan beginnen.
ook met die hitte te warm..
het foam in de oorkussens is is the groot, daardoor ontstaat er druk en barst het kapot.
Geluid was goed (voor de prijs), koptelefoon was erg licht, redelijk comfortabel. Echter is de koptelefoon na 9 maanden zomaar stuk gegaan.
Goede geluidskwaliteit, maar jammer van de bouwkwaliteit, want de gehele oorschelp knapte van de hoofdband op het opzetten (niet wild ofzo).
Ik wilde een vervangende hoofdtelefoon, deze klinkt prima met mijn Fiio M3. Op een telefoon mis je wat kracht.
Heel goede koptelefoon voor 40 euro, zeker een aanrader. Het geluid is te vergelijken met een ATH m50, iets minder highs. De bass is zeer aanwezig maar niet te veel, goede mids en heerlijke highs. Ik heb hem al 4 uur non stop op dus comfort is zeer goed.
Goede koptelefoon voor het geld. Geluidskwaliteit is goed, al ben ik geen audiofile. Het geld echt dubbel en dwars waard, de compromissen die je moet accepteren is dat het iets kraakt en dat de kabel net iets te lang is voor mobiel gebruik.