Met een uitstekende muziekweergave, prima all-round prestaties, en een nette uitstraling is de Resonar erg indrukwekkend. Functioneert ook nog eens als hands-free oplossing voor je telefoon, is lekker licht van gewicht, komt met veel extra's, en is goedkoop. Veel plusjes, en nog geen minpunt kunnen bemerken => Aanrader.
De CM Storm Resonar zijn zeer degelijke in-ear oordopjes. Het aluminium design heeft een mooie afwerking en voelt stevig aan. Je hebt veel vrijheid in het gebruik van de Resonar, mede dankzij de audio en microfoon splitter. Voor zowel muziek als gaming kun je de Resonar goed inzetten.
kan er nog meer bass uit oortjes komen?
Prijs/kwaliteit kun je haast geen beter paar earbuds vinden. Je krijgt er handige accessoires bij en met de unieke Bass FX dial kun je het geluid van de earbuds aanpassen aan jouw voorkeur.
Oordoppen met een hele goede geluidskwaliteit, wat je niet bij andere producten gaat vinden met dit budget. Komt geleverd met handige accessoires.
Helaas is kabelbreuk niet te vermijden, hoe zuinig je ook met dit product omgaat. Ik heb mijn 2e paar terug moeten sturen voor garantie.
Jammer van dit product.
zeer mooie gaming ear headphones
ze zijn comfortabel en presteren zeer goed kwa geluid & gamen
helaas vervangen ze niet mijn sennheiser cx 1.00 oortjes
maar ze doen wel goed hun werk!
Ik had er een stuk meer van verwacht!
Ik was op zoek naar nieuwe in-ears voor maximaal 45euro. Ik heb ze nu een paar weken en ik ben vooral te spreken over de bass, met de bass-schakelaar aan is de bass echt geweldig, ook de mid en high zijn goed, zeker voor deze prijs.