een beste koptelefoon: mooi geluid, strak design. makkelijk te koppelen en de knop is mooi weggewerkt in het design. draagcomfort is na 3 uur dragen minder.
voor deze prijs echt een aanrader!
de geluidsqualiteit is goed alleen na een paar dagen tot een week stopte het rechter kanaal met werke. Ik had hem terug gestuurd en 2 weken na de reparatie werkte het linker kanaal niet meer.
Prima koptelefoon met goed geluid en aardig design. User interface is intuitief (een knop met draaien en drukken).
Helaas is de bouwkwaliteit slecht. Na 5 weken normaal gebuik viel een kant uit. Twee maanden ter reparatie en toen na weer zo'n 5 weken viel weer een kant uit.
Ik was op zoek naar een draadloze koptelefoon van gemiddelde (liefst iets hoger) kwaliteit voor onder de 100 euro. Na wat research kwam ik bij deze uit en gebruik hem inmiddels een paar weken met veel plezier voor het kijken van series en luisteren van muziek.
Mn eerste bluetooth stereo koptelefoon, aangeschaft omdat ook in huis zonder draadje te kunnen rondlopen. Deze valt niet tegen, goed geluid en makkelijk te pairen. Accuduur nog niet getest.