Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
jetspiking 13 januari 2018 Product gekocht

Logitech Z213 (NL stekker)

Dit is een goede 2.1 speakerset, de bass mag dan niet zo heel hoog zijn en kamervullend zijn de speakers ook niet, voor deze prijsklasse leveren deze speakers echter goed geluid. Daarbij komt ook het mooie design van de speakers kijken, en de afstandsbediening, waarin een headset/speaker geplugt kan worden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Helder geluid
  • Hardheid subwoofer regelbaar
  • Zwarte 3,5mm (i.p.v. een gekleurde)
  • Prijs kwaliteits verhouding is prima

Minpunten

  • Afstandsbediening verschuift makkelijk, ondanks de rubberen voetjes aan de onderkant
  • Subwoofer én speakers zijn niet kamervullend

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 4

+2
Larkinzzz 25 januari 2017

Logitech Z213 (NL stekker)

Prima speakerset voor een lage prijs, geluid vind ik uitstekend. Alleen niet geschikt om je buren mee weg te blazen.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Goed geluid
  • Bedieningseenheid
  • Bass regelaar knop

Minpunten

  • Korte kabels

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 4

+1
pbaranyi 21 april 2020 Product gekocht

Logitech Z213 (NL stekker)

Je krijgt waar je voor betaald. Het is een goede vervanging voor de luidsprekers van je monitor maar verwacht er niet te veel van.

Pluspunten

  • Prijs
  • Formaat (lekker klein)
  • aansluiting headset op afstand bediening

Minpunten

  • Kwaliteit van het geluid
  • Lengte van de kabels
  • Uiterlijk.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3
Muziekweergave Score: 3
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 3

Cirmoska 25 juli 2020 Product gekocht

Logitech Z213 (NL stekker)

Prachtig helder geluid, genoeg bas die je kan regelen met een draaiknop achterzijde hoofdspeaker. De afstand bediening is handig al had de kabel daarvan iets langer gemogen, maar ja je kunt het volume natuurlijk ookvia het aangesloten apparaat regelen zoals op mijn telefoon.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Goede bas
  • Mooi compact

Minpunten

  • snoer afstandbediening had wat langer gemogen

Eindoordeel

Score: 5
Wouter1591 4 oktober 2017 Product gekocht

Logitech Z213 (NL stekker)

Prima speakersetje, niets op aan te merken. Geluid is voor een klein kamertje ook zeker hard genoeg.

Pluspunten

  • Lekker goedkoop
  • Goed geluid

Minpunten

  • Nog niet

Eindoordeel

Score: 5
laurensklein 4 maart 2017

Logitech Z213 (NL stekker)

gekocht na de reviews van tweakers en erg Lyrisch na een paar weken zeer verrast door het goede geluid.

Pluspunten

  • goede bass
  • zuiver geluid

Minpunten

  • korte kabels

Eindoordeel

Score: 5
frenkieh 20 mei 2016

Logitech Z213 (NL stekker)

Verrassend goede kwaliteit voor dit prijssegment. De hub met volumeknop en koptelefoon aansluiting is erg handig.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Hub

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
WMCheemskerk 16 september 2015

Logitech Z213 (NL stekker)

Prima speakertjes voor deze prijs. Subje voegt zeker iets toe maar is niet overdreven. Wel is het laag erg rommelig als het hard staat.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • algemene klank

Minpunten

  • lengte van de kabels

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 3
rjhvdhorst 1 september 2015

Logitech Z213 (NL stekker)

Goeie speakers voor de prijs, maar daar klinkt hij ook naar. De bas is zeker niet kamervullend en de kabels zijn nogal kort (bas kan nét onder een standaard hoogte bureau). Goed door prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Goed beginnerssetje

Minpunten

  • Zeer korte kabels
  • Bas niet kamervullend

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Z213 (NL stekker)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True