De Edifier S760D is een dijk van een speakerset. Stevig gebouwd, dik geluid, tal van aansluitingen en ingebouwde DTS/Dolby decoding en Pro Logic II ondersteuning. Kost wat centjes, maar dan zit je ook een klasse of twee boven sets als de Z-5500.
Wat een enorm goeie set! Het geluid is kristalhelder en de subwoofer overrompelend goed!
Bass in de satellieten is wat afwezig naar mijn smaak, maar is makkelijk aan te passen met de afstandsbediening.
Elke keer ik naar mijn set kijk komt er weer een glimlach op mijn gezicht!
- Bram
Perfecte set voor alle muziekliefhebbers. Na een defecte logitech z5500 deze set gekocht en het is een hele verbetering!
ik heb al een jaar of 6 de logitech z5500 in bezit en dat is nog steeds een geweldige set maar toen zag ik deze verschijnen en besteld en man wat een geluid als je dacht dat de logitech goed was nou deze is nog is een grote stap omhoog
Dit is een perfecte combinatie met je PC, als je breed geinteresseerd bent in Muziek en Video. Dus als ik de bassen wil horen van een orgelpijp dan hoor ik die nu zeker wel. Zonder hem harder te zetten. Dat was mijn belangrijkste punt van investering.