Perfect beeldscherm voor gamen 144hz en 1 ms de prijs valt ook mee na 1,5 jaar gebruiken zijn er geen problemen ontstaan ben ben zeer blij met mijn aankoop het enige nadeel is dat er geen displaypoort op zit
Deze monitor voldoet prima voor dagelijks en gaming gebruik.
Deze monitor is onmogelijk te connecten met 144hz op de nieuwere nvidia kaarten aangezien het geen display port heeft. het enige waarmee je het kunt connecten is met hdmi en die support geen 144hz (ook niet met de nieuwere hdmi's)
ik heb deze monitor gekocht vanwege het 144hz paneel. helaaas kwam ik van een ik kwam van een koude kermis thuis omdat het scherm niet hoger dan HDMI 1.4 ondersteunt. dit geeft maximaal 60hz. voor 120hz zou een HDMI 1.4a ingang meegeleverd moeten zijn. voor laptopgamers is het een terugstuurmonitor.
Tja, doet wat ie moet doen! Mooi en strak scherm. Veel waar voor je geld. Geeft idd een bak aan licht en dat is soms heel makkelijk in het donker als je de tijd bent vergeten ;-) Gelukkig valt dat aan te passen. Jammer geen displaypoort ingang aanwezig... 5->4 ster
een mooi goedkope beginnende gaming scherm. gekocht voor mijn laptop en gaming pc.
Snel maar kleuren zijn abominabel en niet goed te krijgen, zeer flets, laat dit niet je eerste 144Hz monitor worden, de teleurstelling zal groot zijn, tenzij het je puur om snelheid gaat .
Goede 144Hz monitor voor een zacht prijsje. Alle kabels (DVI+HDMI) waren meegeleverd en installatie ging soepel (Windows 10 x64 RS3).
Heeft mijn game ervaring zeker verbeterd!
Goede monitor voor zijn prijs. Deze monitor is goed genoeg voor gaming.
This is a great moniter for gaming and i realy recomend it but the stand could be better no further problems jet
Once you go 144Hz, you never go back to 60Hz. De monitor is tevens geschikt als bouwlamp.
zeer mooi beeldscherm, supersnelle reactietijd en 144hz ziet er heel soepel uit i.c.m. verschillende games
de instellingen van het beeldscherm veranderen is lastig, ook is de voet van het beeldscherm wankel.
kortom, zoek je een goedkoop beeldscherm maar met een super kwaliteit voor gamen dan is dit je beste keus.
Super monitor 144hrz snel en dat merk je heerlijk,echt voor lang game!
Kabels aanwezig erg prettig.