Gemiddelde gebruikersscore
Doet wat het moet doen. Liedjes, lampje, communicatie en vooral stevig (je kunt hem laten vallen).
Pluspunt, zowel in de ouderunits als babyunit kunnen oplaadbare batterijen in. Dus hoeft niet continu aan de lader en dus makkelijk mee te nemen.
Beide units laden wel ontzettend langzaam op/geen snel lader.
Prima product dat doet wat het moet doen. Weinig ruis op de "lijn". Voorzien van wat extra's zoals nachtlampen en muziek.
Handige babyfoon die doet wat hij moet doen. Groot bereik en de batterij gaat (op dit moment) vrij lang mee. Moet wel lang opladen voor hij volledig vol is.
Aangeschaft vanwege de flexibiliteit. De ontvanger van de Alecto kun je gemakkelijk aan je broekriem hangen zodat je deze altijd bij je hebt. De extra functies zoals temperatuur, muziek, lichtjes en het terug kunnen praten zijn prettige opties. Klein minpuntje, er is wel veel ruis te horen op de ontvanger.
Super fijne babyfoon. Jaren de blauwe variant gehad(8jaar). Door mijn eigen schuld was knopje aan de zijkant kapot gegaan. Nu de nieuwe gekocht weer heel erg blij mee.
Een makkelijk te bedienen en mobiele babyfoon. De ontvangst is prima, en zonder de handleiding erop na te slaan hadden we alle functies al in het menu gevonden. Verder is ook de praatfunctie erop prettig. Haal wel 4 oplaadbare batterijen erbij, wij hadden er slechts 2 van de 6 bijgeleverd.
Als het om een babyfoon gaat hoefde het voor ons niet met beeld en alle toeters en bellen. Voor ons voldeed de audio al. De DBX-88 is wat dat betreft prima.
Installeren was poepsimpel. Wat echter jammer is, is dat de liedjes die je kunt afspelen erg electronsich klinken.
Mooie vormgeving, de verlichte sterretjes zijn een leuke aanvulling. Stekker in het stopcontact en de batterijen worden direct geladen. Super makkelijk dus in gebruik te nemen. Ook erg handig is de "2-way communication".
Hoewel dit inmiddels niet meer de Beste koop is volgens de Consumentenbond, scoort hij nog steeds prima en vanwege een goede aanbieding hebben we toch voor deze babyfoon gekozen. We gebruiken niet alle functies maar de belangrijkste, het geluid, is prima. Ook de weergave van de babykamertemperatuur is handig.
Goede babyfoon. Geluidskwaliteit prima, batterijduur van ontvanger ook (ik gebruik hem in de ECO DECT stand en dan gaat de ontvanger meer dan 10-12u mee). Ook de temperatuurweergave is handig, hij waarschuwt zelfs bij te lage of te hoge temperatuur.