€ 59,90 bij MediaMarkt

1 van 5 sterren
the_white_shark
30 november 2020 Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO

Doet wat het moet doen. Liedjes, lampje, communicatie en vooral stevig (je kunt hem laten vallen).
Pluspunt, zowel in de ouderunits als babyunit kunnen oplaadbare batterijen in. Dus hoeft niet continu aan de lader en dus makkelijk mee te nemen.
Beide units laden wel ontzettend langzaam op/geen snel lader.

Pluspunten

• prijs / kwaliteit
  • Communicatie
  • liedjes
  • licht
  • oplaadbare units

Minpunten

• temperatuur meting wijkt af

Hbrug Newbie
16 februari 2022 Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO

Prima product dat doet wat het moet doen. Weinig ruis op de "lijn". Voorzien van wat extra's zoals nachtlampen en muziek.

Pluspunten

• weinig ruis
  • Bereik

Minpunten

• Wat aan de duurdere kant

liske Newbie
27 juli 2023 Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO

Handige babyfoon die doet wat hij moet doen. Groot bereik en de batterij gaat (op dit moment) vrij lang mee. Moet wel lang opladen voor hij volledig vol is.

Pluspunten

• goed bereik
  • handig in gebruik
  • geen stopcontact nodig

Minpunten

• moet lang opladen

3 van 5 sterren (Voldoende)
Fhade
29 december 2021 Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO

Aangeschaft vanwege de flexibiliteit. De ontvanger van de Alecto kun je gemakkelijk aan je broekriem hangen zodat je deze altijd bij je hebt. De extra functies zoals temperatuur, muziek, lichtjes en het terug kunnen praten zijn prettige opties. Klein minpuntje, er is wel veel ruis te horen op de ontvanger.

Pluspunten

• Flexibiliteit
  • Robuust gebouwd
  • Vele functies

Minpunten

• Ruis (white noise) op de ontvanger

kellybotje Newbie
22 augustus 2021 Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO

Super fijne babyfoon. Jaren de blauwe variant gehad(8jaar). Door mijn eigen schuld was knopje aan de zijkant kapot gegaan. Nu de nieuwe gekocht weer heel erg blij mee.

Pluspunten

• Kamertemperatuur
  • Goed geluid
  • Makkelijk bedieningspaneel

Minpunten

• Batterijen gaan snel lui worden. Waardoor je hem niet zonder docking kan gebruiken.

SpeltA Newbie
3 juli 2021 Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO

Een makkelijk te bedienen en mobiele babyfoon. De ontvangst is prima, en zonder de handleiding erop na te slaan hadden we alle functies al in het menu gevonden. Verder is ook de praatfunctie erop prettig. Haal wel 4 oplaadbare batterijen erbij, wij hadden er slechts 2 van de 6 bijgeleverd.

Pluspunten

• Makkelijk te bedienen
  • Goede ontvangst
  • Veel functionaliteiten

Minpunten

• Oplaadbare batterijen babyunit niet inbegrepen

Tha_T
18 oktober 2019 Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO

Als het om een babyfoon gaat hoefde het voor ons niet met beeld en alle toeters en bellen. Voor ons voldeed de audio al. De DBX-88 is wat dat betreft prima.

Installeren was poepsimpel. Wat echter jammer is, is dat de liedjes die je kunt afspelen erg electronsich klinken.

Pluspunten

• Prijs
  • Mogelijkheden
  • Temperatuurmeter

Minpunten

• Kwaliteit liedjes (Erg electronisch)

Anoniem: 1172916
24 januari 2019 Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO

Mooie vormgeving, de verlichte sterretjes zijn een leuke aanvulling. Stekker in het stopcontact en de batterijen worden direct geladen. Super makkelijk dus in gebruik te nemen. Ook erg handig is de "2-way communication".

Pluspunten

• Mooie vormgeving
  • Handig te bedienen

Minpunten

• Geen minpunten

Wad
18 juni 2018 Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO

Hoewel dit inmiddels niet meer de Beste koop is volgens de Consumentenbond, scoort hij nog steeds prima en vanwege een goede aanbieding hebben we toch voor deze babyfoon gekozen. We gebruiken niet alle functies maar de belangrijkste, het geluid, is prima. Ook de weergave van de babykamertemperatuur is handig.

Pluspunten

• Prima geluid
  • Temperatuurweergave
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Minpunten

• Slaapliedjes klinken erg elektronisch
  • Lampjes voor weergave van het geluidsniveau (van je baby) hadden wat feller gemogen

Zass
2 juli 2015

Alecto DBX-88 ECO

Goede babyfoon. Geluidskwaliteit prima, batterijduur van ontvanger ook (ik gebruik hem in de ECO DECT stand en dan gaat de ontvanger meer dan 10-12u mee). Ook de temperatuurweergave is handig, hij waarschuwt zelfs bij te lage of te hoge temperatuur.

Pluspunten

• Lange batterijduur van ontvanger
  • Goede geluidskwaliteit
  • Lang snoer voor zender en ontvanger

Minpunten

• Batterij laadstation geeft niet aan wanneer de batterij vol is
  • Batterij indicatie niet representatief voor batterijduur (met één streepje kunnen we nog steeds meerdere uren doen)

Heb jij ook een Alecto DBX-88 ECO?