Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
5 oktober 2024 Rapporteer
Product gekocht

Sony CMT-SBT100B

In 2014 besteld bij Max ICT voor €235,38. Ik heb de variant met DAB en DAB+. Geweldig apparaat. Fantastische prijs/kwaliteitverhouding. Prima geluid. Duidelijke afstandbediening waar zelfs mijn vriendin mee kan omgaan.

Pluspunten

• Veelzijdigheid
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Design
  • Hele duidelijke afstandbediening

Minpunten

• Geen ondersteuning voor Bluetooth headset
  • Trage start bij lezen van CD of USB
  • In de stad is een goede (los aan te schaffen DVB-T) antenne nodig voor DAB+ ontvangst
  • Niet-standaard antenne-aansluiting, maar iemand die handig is weet hier wel een oplossing voor

22 januari 2024 Rapporteer
Product gekocht

Sony CMT-SBT100B

Waarom een review over een stereo die niet meer te koop is? Wellicht zoekt iemand een Sony stereo en raakt diegene op zijn hoede voor de potentiële kwalen die deze dingen kunnen hebben (als Sony componenten hergebruikt).

We zochten een kleine stereo met CD speler omdat ik nog geen afscheid van m’n collectie wil doen. Er moest ook DAB op zitten en hij moest uiteraard BT hebben. Alle checkboxes waren afgevinkt op papier.

In de praktijk zijn de CD speler en in mindere mate de BT wel zeer matig.
De CD speler is retetraag met het initiële lezen/laden van een CD. Maar ook eject gaat langzaam. Hij leest de CDs wel, dus het lijkt geen defect te zijn. Dit deed mijn vorige Sony uit de jaren ‘90 toch een stuk sneller.
De BT verbinding laat geen afspeelinformatie zien. Dat vind ik ook verbijsterend en een gemiste kans.

Pluspunten

• Klein formaat
  • Strak uiterlijk

Minpunten

• CD is tergend langzaam
  • Geen afspeelinfo bij BT verbinding
  • Regelmatig verbroken BT verbinding

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Sony CMT-SBT100B?