Prima behuizing. Stevige matrialen. Heeft een mooie window om je mobo te zien (en onderdelen) goede airflow. Mooi gamers design. Ben alleen geen fan van de aan en uit knoppen. En de led is te fel in het donker
Pluspunten
mooi design
window
goede airflow
veel ruimte voor onderdelen
stevige kast
kabelmanagement
ruimte voor waterkoeling
Minpunten
aan en uit knoppen vind ik er niet heel mooi uitzien
led wat te fel. maar wel uit te schakkellen doormiddel van hibernate
Na bijna 10 jaar toch maar eens een vervanging voor mijn oude Cooler Master gezocht. Aan mijn eisen (minimaal 2 externe bays en maximaal 47 cm hoog) en er ook nog eens mooi uitzien voldeed alleen deze.
Pluspunten
Bouwkwaliteit
Meegeleverde onderdelen
1 5.25 inch bay is met een adapter geschikt voor 3,5 inch (kaartlezer)
Goed uitziende behuizing voor een scherpe prijs. Ik heb hem aangeschaft omdat ik een kleinere behuizing voor mijn server zocht. Toevallig had ik allemaal blauwe componenten, dus de blauwe versie van deze behuizing paste in het plaatje. ;)
Ik gebruik deze behuizing met het maximaal (5x) aantal 120mm koelers, cooool!
Pluspunten
Goedkoop
Kabelmanagement
Side window en alles meegespoten
Twee 120mm ventilatoren inbegrepen (met LED-verlichting in het thema van je behuizing)
Goede stoffilters!!!
Veel frontaansluitingen (de USB 3.0 connector kan ook op een 2.0 connector worden aangesloten, je hebt dus sowieso 4x USB aan de voorkant)
Stevig voor deze prijs
Goed uiterlijk
Minpunten
De sidepanels moeten op een bepaalde manier geplaatst worden. Moest ik even aan wennen, maar is uiteindelijk goed te doen.
Deze behuizing biedt veel ruimte aan en je kunt er een 240mm waterkoeler aan de bovenkant installeren. De 2 12cm ventilatoren bieden uitstekende koeling aan en hebben net als de behuizing zelf LED verlichting. Kabelbeheer is hier zeer makkelijk en er is ruimte genoeg voor hoge koelers.
Pluspunten
Stevig gebouwd
Goede kwaliteit
Waterkoeler tot 240mm
Kabelbeheer biedt veel ruimte
De 2 koelers zijn uitstekend
2 USB 3.0 aan de voorkant
Minpunten
Er zijn stof filters, maar alsnog komt er een beetje stof in de behuizing zelf
Na m'n Thermaltake Shark wou ik graag een case zonder deur. Uiteindelijk is het de BD28 Rood van Sharkoon geworden. Voor de prijs van minder dan 50 euro heb je erg veel case. Robuust, degelijk en met erg veel opties.
Pluspunten
Voelt degelijk aan
Prijs
Waterkoeling mogelijk
Veel ruimte kabelmanagement
2,5" bays voor ssd's
Duimschroeven
Schroefloze hdd slede's
Extra ruimte voor lange videokaarten
Minpunten
Aan/uit knop niet heel goed zichtbaar in het donker