voor de prijs is het een prima headset. persoonlijk hu ik meer van over-ear headsets, ik gebruikte de headset voor gaming en na lange sessies deden me oren behoorlijk pijn.
Pluspunten
Geluidkwaliteit
gouden aux-in
design
Minpunten
on ear na een tijdje doen je oren pijn van het dragen
Heb deze koptelefoon gekocht voor op mijn werk. Hij heeft -15dB geluidsdemping en dat is erg fijn. Geluid is ook zeer goed voor deze prijs. Draagcomfort is erg laag. Het plastic raster aan de binnenkant zit vervelend, de kussens zijn vrij hard, na een uur dragen doen mijn oren pijn.
Deze koptelefoon zou ik elke gemiddelde gebruiker aanraden, goeie bass, goeie tonen, en dat voor 50 euro, de bouw kwaliteit is plastic maar toch super sterk, een echte aanrader dus onder de goedkope koptelefoons!
Pluspunten
kabel is stevig gebouwd
goeie prijs/kwaliteit verhouding
opvouwbaar
Hele goeie sensitiviteit
Minpunten
klapt soms dubbel bij opzetten, kan dus niet met 1 hand
moet perfect afgesteld zijn, anders gaan na poosje oren zeer doen
Binnen dit prijssegment een absolute topper. Heel gedetailleerde weergave met stevige bassen. Geheel kunststof constructie maar voelt robuust aan. Vreemd dat ie zo onbekend is.
Pluspunten
Verrassend mooi geluid met veel detail. Als het laag ietsje geknepen wordt met een equalizer, klinkt de SHL3300 als een veel duurdere koptelefoon.
Het draagcomfort en verstelbaarheid zijn dik in orde.
Het snoer met gedeeltelijk recht en gedeeltelijk krul is een slimme oplossing
Minpunten
Geen hoogwaardige materialen toegepast wat niet verwonderlijk is voor dit bedrag.
Verassend goed geluid voor dit prijssegment. Grote onbekende op vergelijkingssites. Onbegrijpelijk.
Pluspunten
Geluid wat hij produceert. Sluit buitengeluiden goed af. Stukje krulsnoer voor extra comfort. Oorschelpen zijn zeer beweeglijk, handig bij opbergen.
Minpunten
Bij langdurig gebruik voelen de oorkussens wat broeierig aan. Snoer is niet vervang/ afneembaar. Hele constructie oogt wat goedkoop maar dat is hij ook!