Router deed 2 jaar wat hij moet doen maar zins kort crasht het internet als je wifi gebruikt. (Derderouter)
Voor de rest goede router maar web interface kan beter.
het wifi bereik is redelijk maar snelheid kan beter.(geen 5 Ghz)
De lampjes kunnen uit met een schakelaar aan de achterkant.
Zeer instabiel. Instellingen zijn erg onduidelijk en niet gebruiksvriendelijk. Bereik is ronduit slecht vergelijken bij bijvoorbeeld een Experia Box op 2.4Ghz.
Dit apparaat heeft er (mede) toe geleid dat ik ben overgestapt van internetaanbiedder.
Zeer slechte router vanwege slecht bereik. Het komt niet eens door twee 1 muur heen. Overigens is het zeer traag. Er is een groot verschil tussen de speedtests tussen wifi en non-wifi snelheden.
Prima router, in tegenstelling tot wat een van de reviewers schrijft wel 6rd support, alleen doet de ipv6 firewall het niet! Nu al een maand of twee bezig met zyxel support om dit te fixen, zal dus wel gaan lukken. Verder erg stabiel.
Meegeleverd door Tweak, de gigabit snelheden kan hij prima aan via LAN tot op 950mbit. De WiFi verbinding valt gemiddeld 1x in de 2 dagen compleet weg, bekabeld werkt dan wel dus kun je via de interface rebooten. Het 2.4Ghz bereik is matig tot slecht (tov Ziggo Ubee).
Op het eerste gezicht een lekkere router, en doet z'n werk ok, maar ik kom er achter dat deze toch minder betrouwbaar is.
Zo heb ik regelmatig dat de router reboot (zeker als ik in de GUI ben), omdat hij dan geen geheugen meer heeft.
Prima router, kreeg ik bij mijn Tweak internet abonement.
Goed wifi bereik, kan via de kabel zonder problemen 950 mbit per seconde aan. Alleen jammer dat hij geen 5 GHz heeft.