Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
4,8
5 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
5 reviews - Pagina 1 van 1
Na dikke maand nog steeds: WOW. REDs wen je aan. Je gaat er als het ware preciezer door tiepen.
Ik merk wel dat ik de verlichting amper gebruik. Alleen in games zo nu en dan. Alle LEDs aan is voor mij te veel.
Pluspunten
- * De ervaring van "wow, wat solide!"
- * De toetsenaanslag-ervaring. :?
- * Persoonlijke patroontjes voor verlichte toetsen opslaan.
- * (Voor mij, hier) De prijs.
- * Het geluid van de toetsaanslagen. Het klinkt echt alsof je wilt blijven tiepen.
Minpunten
- * Geen polssteun.
- * Het grootst geadverteerde feit, al de verschillende modi van lichtreachties op je toetsaanslagen gebuik je waarschijnlijk nooit.
*NOTE* De plaatjes probeer ik nog groter te maken. Inleiding - waarom dit ToBo? Mijn oude Logitech G100 was intussen wel aan vervanging toe. Prima toetsenbord, maar de bouwkwaliteit liet wel wat te wensen over. Zo breken de stabiliteits-'clipjes' van grote toetsen als de spatiebalk gemakkelijk af als je de toets eruit wilt halen. Verder had ik wel behoefte aan een mechanisch toetsenbord. Het aanbod van mechanische toetsenborden begint al aardig te groeien. Omdat ik volkomen onbekend was met mechanische toetsenborden, was het lastig om een keuze te maken. Mijn eisen waren een stevig toetsenbord, heldere backlight en niet te veel poespas als macro-keys. Hierdoor bleven voor mij enkel de Corsair K70, de Ducky Shine III en Ducky Zero...
Pluspunten
- Goede bouwkwaliteit
- Mechanische toetsen
- Heldere backlight
- Verschillende backlight felheden
- Lichtmodi is een leuke gimmick
Minpunten
- Backlight donkerder bij toetsen met laag gepositioneerde tekens
- Alleen verkrijgbaar in varianten met één kleur backlight (Cherry switches bestaan echter nog niet met RGB ledjes)
- Prijs aan hoge kant
Product gekocht
Standaard mechanical keyboard van goede bouwkwaliteit. Green LED met Cherry MX Red switches
Pluspunten
- Toetsaanslag
- Bouwkwaliteit
- Backlight per key
- Formaat
Ducky DK9008 Shine 3 (Blauwe led, Cherry Blue)
Toetsenbord van hoge kwaliteit. Heeft alleen nadeel dat de backlight bij sommige toetsen wat onregelmatig is. Bijvoorbeeld de nummer toetsen worden slecht verlicht terwijl de symbolen op deze toetsen wel goed verlicht worden. Dit doordat de leds boven de switches zitten. Hierdoor wordt het bovenste deel beter verlicht.
Pluspunten
- MX cherry switches
- Geen flex in toetsenbord
- Zeer degelijke constructie
- nkro ondersteuning hardware matig
Ducky DK9008 Shine 3 (Blauwe led, Cherry Blue)