Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Frankaro
25 februari 2014

Sony PlayStation Dualshock Charging Station PS4

Zoals ook wel in het nieuws is geweest gaan de DualShock 4 controllers van de PS4 minder lang mee dan die van de PS3. Waar de controllers van de PS3 het soms dagen lang achter elkaar volhielden stopt de DS4 na ongeveer 9/10 uur ermee. Geen rampzalig probleem natuurlijk, draadje ertussen en je gaat weer door. Maar dat vond ik niet ideaal, de PS2 tijd ligt namelijk allang achter ons. En dus kwam ik uit bij de Dualshock charging station van Sony.
De charging station van Sony is absoluut een slimme aankoop voor iedere PS4 bezitter. De dock zelf is ziet er bijzonder strak uit qua design en is opvallend zwaar. Iets wat zeer fijn is omdat de charging station zo niet snel van de plaats zal verschuiven, of vallen. De charging station geeft ruimte...

Pluspunten

• Mooie afwerking en strak design
  • Controllers zitten goed 'vast'
  • Gewicht
  • Opladen via het stopcontact

duckyvite
31 december 2013

Sony PlayStation Dualshock Charging Station PS4

Tja, wat valt hierover te zeggen? Heb gekozen voor deze docking omdat deze van Sony zelf komt, gewoon een stukje zekerheid. Passen twee controllers in, heb er op het moment maar één. Dat maakt hem absoluut niet lelijk en ben blij dat straks de nieuwe controller hier ook bij gaat passen ipv dat er een tweede docking bij moet.
Het is even uitzoeken hoe en wat met het opbergen van je Dualshock 4 maar als je het eenmaal doorhebt kun je met één hand je controller kwijt. Het lampje licht vervolgens even oranje op zodat je weet dat je oplaadt.
Ziet er simpel uit, is minimalistisch en degelijk. Precies wat ik zou verwachten van zo'n dock.

Pluspunten

• Klein.
  • Ruimte voor 2 controllers.

Bor
13 augustus 2020 Product gekregen

Sony PlayStation Dualshock Charging Station PS4

Prima lader waar de controllers vast inzitten met een prima prijs kwaliteit verhouding. Het gebruikte materiaal voelt wat goedkoop aan maar gezien de prijs is dit nauwelijks een issue

Pluspunten

• Lage prijs
  • Build quality voldoende
  • Controllers passen goed
  • Makkelijk verkrijgvaar

Minpunten

• Niet de mooiste oplossing.

Heb jij ook een Sony PlayStation Dualshock Charging Station PS4?