45 euro heb ik betaald voor dit toetsenbord. Dit geld was erg goed besteed. Langere stukken tekst, zoals een e-mail, of deze review, zijn haast niet haalbaar zonder een fisiek toetsenbord. Het is erg makkelijk om op schoot te gebruiken (als je een normale zithouding hebt met de benen naast elkaar) waardoor je niet belemmerd word door een krampachtige zithouding. Dat heb ik in ieder geval. Als je veel typt op je tablet, dan is dit toetsenbord zeker een aanrader. Er zitten een paar negatieve kanten aan het toetsenbord, maar het gemak is groter dan het ongemak ooit zal zijn.
Vandaag een korte review van de Samsung BKB-10, Bluetooth Keyboard.
Ik heb het toetsenbord tweedehands gekocht. In de winkel vond ik hem een beetje aan de prijzige kant.
Ik ben blij dat ik hem tweedehands heb gekocht. Het toetsenbord ziet er mooi en strak uit, en past prima bij mijn Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition.
Eenmaal aangesloten werkt het toetsenbord heerlijk vlot. Enig jammere vind ik tijdens het typen, als ik de shift toets nog heb ingedrukt tijdens het typen van een spatie. De spatie wordt dan niet geregistreerd, maar het apparaat probeert dan van taal te wisselen. Ik denk dat dit Android (of TouchWiz) eigen is. Beetje jammer, want het overkomt me met enig regelmaat, maar is niet aan te rekenen op het toetsenbord zelf.
Fijn toetsenbord. Typt lekker door, het is net groot genoeg om te wennen aan de afstand tussen de toetsen als je een normaal toetsenbord gebruikt.
Geen problemen met de verbinding, soms wat vertraging maar dat kan ook aan mijn tablet liggen.