Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Zeker niet de goedkoopste, maar allround een erg leuke en goede koptelefoon. Geschikt voor een breed genre aan muziek, stevig gebouwd en zeer comfortabel. Ook geschikt als oorwarmer.

Pluspunten

• Biedt veel waar voor je geld.
  • Custom Sound Slider maakt hem wat veelzijdiger.
  • Erg comfortabel
  • Klinkt goed, met veel details, vooral in hoog en laag
  • Veel vervangbare onderdelen en gebruik van degelijk metaal

Minpunten

• Ietwat duur in zijn klasse [maar biedt wel meerwaarde]
  • Ietwat irritant snoer, van wat lage kwaliteit
  • Oren missen wat ventilatie, waardoor ze wat warm kunnen worden.

7 februari 2014 Rapporteer

De Custom One Pro sinds een paar dagen in bezit, maar dit is echt ongeloofelijk wat Beyerdynamic hier heeft klaar gespeeld.
Wel moet de hoofdtelefoon wat uurtjes maken om echt soepel het geluid weer te geven, maar als je de tijd neemt word je hier ook wel ruim voor beloond.
Zelf heb ik de COP gekozen omdat ik verschillende muziekstijlen getrouw wil kunnen luisteren op mobiele apparaten. Dit is door het instellen van de bas intensiteit zeker mogelijk. Hardstyle komt vol binnen en bijvoorbeeld High Hopes van Pink Floyd wordt gedetailleerd weergegeven. Sluit je ogen en geniet....

Pluspunten

• Variabele bas instellingen, zo is de hoofdtelefoon voor elk genre een goede keuze.
  • Goede pasvorm, hij voelt stevig aan op het hoofd, zonder veel druk uit te oefenen.
  • Gedetailleerd geluid, maar moet wel goed ingespeeld worden. Out of the box, is het geluid echt wel een beetje teleurstellend, wazige bas en een midrange welke op vakantie lijkt en een hoog welke volledig naar eigen wil zijn intrede maakt.

Minpunten

• Niet echt portable
  • Geen ventilatie, na een uur moet er echt wel weer wat frisse lucht bij mijn oren

14 december 2015 Rapporteer

Beyerdynamic Custom One Pro (Zwart)

Ik zocht een gesloten hoofdtelefoon na het overleiden van mijn Sennheiser HD 250 II. Nu ruim 2 jaar in bezit.
De COP had een twee weken nodig om lekker ingespeeld te raken, daarna was hij helemaal top. De basisinstelling is erg fijn, kan ik het basniveau terugdraaien in games.

Pluspunten

• Knopje voor basinstelling maakt 'm flexibel in gebruik.
  • Neutrale stand klinkt bijzonder goed. Vergelijkbaar met m'n Linear van Seinnheiser.
  • Zit bijzonder goed op mijn nogal grote kop. Sluit omgevingsgeluid goed af.

Minpunten

• Tikje prijzig!
  • Kabel aan de korte kant
  • Niet voor 5uur gebruik aaneengesloten, maar dat geldt eigenlijk ook voor alle gesloten hoofdtelefoons.

17 mei 2013 Rapporteer

Beyerdynamic Custom One Pro (Zwart)

Heb jij ook een Beyerdynamic Custom One Pro (Wit)?