Prachtige speakers! weliswaar groot, echt groot. geluid is mooi gedetailleerd. Afwerking is super mooi. Aansluitingen zijn nette en degelijke banaan stekkers. de hoge speakers zijn zeer diep, wel 33 cm. Ik vind dit mooi, maar let erop. De woofer is een echte killer icm Marantz sr6011!
Mn eerste echte surroundset. Had ze al even op de korrel en geen seconde spijt van tot nu toe. Witte versie icm Marantz 7010.
Er zal vast beter zijn, maar ik als ik instapper weet niet beter.
Mijn eerste surround set. Erg goed geluid en perfecte bass weergave. Zelf een hiphop liefhebber en het geluid heeft nog nooit zo strak geklonken. Van het surround nog niet volledig gebruik gemaakt; de standaarden worden binnenkort geleverd. In gebruik in combinatie met de Marantz SR5011.
De hele set compleet besteld met kortingscodes waardoor ze met kabels beugels en al voor minder te bestellen waren dan de gehele setprijs.
Tevens mag je ze 8 weken op proef houden
Het geluid is echt fantastisch. doen niet echt onder aan vele duurde types
Na een tip van een collega (en beluisterd) de stoute schoenen aangetrokken en gewoon besteld. Immers toch 8 weken tijd om terug te sturen!
Geen seconde spijt van gehad, wat een goede weergave voor dit prijs klasse!
Kwalitatief een goede speaker set vooral voor de prijs. Momenteel nog goedkoper dan bovengenoemde prijs!! + 12 jaar garantie.
Beter speakers in deze prijsklasse zijn er niet! Met een beetje zoeken kun je ook nog een kortingsacties vinden op het www.