Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
5 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
4 reviews - Pagina 1 van 1
Pentax K-50 Zwart
Ik zocht een vervanging voor mijn oude Pentax IST DL2. Bij Foka vond ik deze K-50 voor een hele mooie prijs. gelijk besteld en de volgende ochtend al bij de post.
Na het maken van de eerste foto's ben ik heel tevreden.
Minpunten
- handleiding met kleine lettertjes
Pentax K-50 Zwart
Een schitterende camera, erg robuust, hij kan tegen een stootje. Is ook Spatwaterdicht. Voor filmen is hij natuurlijk niet bedoeld, maar hij heeft toch wel een redelijk goede microfoon! Ik heb een nu al zo'n half jaar, helemaal perfect geen problemen gevonden. Wel jammer dat er geen panoramafunctie in zit.
Pluspunten
- Robuust
- Spatwaterdicht
- Mooie kwaliteit foto's, tot nu toe geen beeldruis
Minpunten
- Geen panorama functie
- Beetje zwaar
Pentax K-50 Zwart
Goede camera voor amateur outdoor fotografie. In de reviews scoort dit toestel behoorlijk goed tov de concurrentie.
Pluspunten
- solide
- zeer geschikt voor outdoorfotografie
- waterdicht
- stofdicht
- oude lenzen passen op de body
- goede instap SLR
Minpunten
- zwaar
- opvolger k70 heeft iets betere prestaties
Pentax K-50 + smc DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL WR + DA 50-200 mm F4-5.6 ED WR Zwart
Dit is mijn eerste spiegelreflex, na een bridge (Panasonic). De uiteindelijke keuze ging tussen de Nikon D3300 en deze Pentax K-50. De Pentax voelt veel solider aan dan de Nikon, hij weegt ook aanzienlijk meer. Samengevat: snelle camera, zeer goede foto's, stevige behuizing, aantrekkelijke prijs, zeer robuust.
Pluspunten
- Zeer robuust gebouwd, water- en stofdicht
- Hoge kwaliteit foto's
- Mooie prijs in kit met extra 50-200 lens
- Snel
- Bijna 100% viewfinder
- Veel opties en instellingen
- Duidelijk en gebruiksvriendelijk menu
Minpunten
- De robuuste bouw brengt ook extra gewicht mee, wat een nadeel zou kunnen zijn
- SD-kaart een beetje lastig om te verwijderen