Reviews door gebruikers
3,5
3.5 van 5 sterren
6 reviews - Pagina 1 van 1
Urban Revolt Moki Mini Bluetooth speaker Zwart
Ik heb 2 jaar dat dit product hebt verkocht en 1 jaar meerdere in mijn bezit gehad.
Persoonlijk zou ik dit product ten strengste afraden, elke die ik zelf in mijn bezit had of verkocht ging vrij snel terug naar de winkel vanwege niet functioneren of uit elkaar vallen.
Minpunten
- Geluid
- Behuizing valt uit elkaar
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Urban Revolt Moki Mini Bluetooth speaker Blauw
Deze box is erg leuk om mee te nemen ,maar het is niet mijn keuze. Als je house music er op wilt luisteren is het een naar galmend geluid en niet al te beste kwalitet
Pluspunten
- Makkelijk mee te nemen
- Leuke vorm
Minpunten
- Naar geluid
- Het geluid galmt
2 van 5 sterren (Slecht)
Urban Revolt Moki Mini Bluetooth speaker Zwart
Zeer klein apparaat(+/-5 bij 4cm). Na wat eerste tests ben ik redelijk verbaasd over het volume en kwaliteit van het geluid. Het enige minpunt is bij max volume de lage tonen wel vervormen, maar dat is op te lossen door het volume op 75% te zetten. Wat nog hard is.
Pluspunten
- Zeer compact
- Goedkoop
- Degelijke audio
Minpunten
- Vervorming bij 100% volume en lage tonen
Urban Revolt Moki Mini Bluetooth speaker Zwart
Goede speaker voor een mooie prijs. Vooral hoge tonen en stemmen klinken erg goed. Met lage tonen heeft hij wat meer moeite, maar je kan niet te veel verwachten van zo'n kleine speaker. Geluidskwaliteit en volume beter dan verwacht.
Pluspunten
- klein
- bouw kwaliteit
- geluidskwaliteit
- volume
Urban Revolt Moki Mini Bluetooth speaker Zwart
Het is een klein luidsprekertje met een ongekend geluid!
Pluspunten
- Klein, handzaam en mooi design
- Fantastisch/ goed geluid
- Goede bluetooth-verbinding
- 3.5 mm Jack aansluiting
- Lage prijs voor een hoge kwaliteit
Minpunten
- Andere stekker voor opladen: micro-usb is handiger dan 2.5 mm stekker
Urban Revolt Moki Mini Bluetooth speaker Blauw