Gemiddelde gebruikersscore
Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van de Sennheiser MM70s. Nadat het linkeroortje van mijn Sennheiser CX300 II het begaf besloot ik van oortjes te upgraden aangezien ik een hoop muziek luister. Na lang onderzoek te hebben gedaan leek de Sennheiser MM70s de beste keuze voor mij. Je betaald hiervoor een paar tientjes meer dan bij de Sennheiser CX300 II, dus had ik hoge verwachtingen.
In de doos
Bij de oortjes zijn een hoop accesoires meegeleverd;
- De oortjes met remote
- 6 siliconen oorsleeves
- Een leren mapje
- Een kabelwinder
- Een kabelklipje
Het draagcomfort en geluidsisolatie
Zodra je de juiste maat oorsleeves gevonden hebt en je de oortjes indoet, hoor je bijna niks meer van je omgeving. De oortjes zitten dan...
Geeft erg goed geluid; grote verbetering t.o.v. budgetmodellen. De controller werkt ook prima. Wordt meegeleverd met 6 sets rubbertjes, draagbuideltje, cablewinder, clipje, en adapterkabeltje. De kabellengte valt wel erg tegen.
erg goeie IEM. zeker een aanrader hij houd het goed vol ookal leeft hij in je broekzak zonder een houder. maar de kabel is kort doordat vanaf de geluids controller (als de kabels naar de IEMs word gesplitst) is 1 kabel heel lang (50cm) en dan andere heel kort (16cm).