Prima oplossing
Goede router. Kan voor problemen zorgen met KPN Glasvezel en ZIGGO maar ligt niet aan de router maar aan de provider zelf. Router gewoon in router mode zetten met de handige zeer eenvoudige setup en alles werkt perfect. Goed Wifi signaal en voor de rest nog geen minpunten ontdekt.
Als vervanger archer C7. Installatie gaat makkelijk, gelijk update naar laatste firmware.
Stabiel zowel op 2,4 als 5 GHz. Bereik is goed, zolder wordt makkelijk bereikt.Fijn dat er aan de voorkant een usb 3.0 poort opzit, gebruik ik als opslag.
De Nighthawk is werkelijk een verademing. Ziggo in bridge, extender de deur uit.
De Nighthawk geeft zelfs op de tweede verdieping behoorlijk signaal.
Belangrijkste: superstabiel en snel, sinds dat ik de stekker erin deed, heb ik nog geen reset hoeven doen. Geen gemopper meer in huis over instabiele wifi.
Prima router, wel wat aan de prijzige kant, maar functioneert goed.
Veel routers bij ons in de buurt en toch goed bereik. (Zowel 2.4 als 5 GHz)
De firmware problemen die ik lees in eerdere reviews heb ik nog niet mee mogen maken.
Deze router gekocht, omdat onze experia box van KPN geen 5 ghz wifi ondersteunt en heb er geen spijt van. De installatie instructies zijn vrij eenvoudig, maar het proces bleef zichzelf resetten en kwam ik weer bij stap 1 uit. Na 5x proberen ging het eindelijk goed.
Erg fijne - EDIT: maar niet erg betrouwbare - router. Reden voor edit: firmware updates lijken erg vaak mis te gaan. Ik heb hem zelfs al een keer aan de kabel opnieuw moeten flashen omdat hij zichzelf gebricked had. Hierdoor mijn score bijgesteld.
Totaal graf-apparaat, heel veel geconfigureerd qua poorten en regels voor het verkeer, toegestane apparaten.
Vervolgens begint de router alle apparaten in het netwerk via de wifi of kabel te blokkeren, waarbij het apparaat helemaal gereset moet worden om er vervolgens weer gebruik van te maken.
Topapparaat. Heel stabiel en snel internet en veel mogelijkheden. Geen moment spijt van gehad.
Super stabiele router. Stuk beter als de Icidu die ik hiervoor had. Ook een heel stuk sneller, maar dat is te verwachten met 5Ghz. Top ding!
Goede router alleen best prijzig. Blijkt dat er een beveiligingslek in zit dus zal ik deze review updaten zodra het gepatched is.
Na jaren lijden aan trage internet verbinding, heeft dit apparaat mijn internet ervaring een heel stuk verbeterd.
Hoge internet snelheid, van gem. 24mbps naar 65mbps op 2,4g en 130mbps op 5g verbinding. Licht apparaat en makkelijk te installeren en aan te sluiten.
Enige nadeel is de prijs, maar kwaliteit voor.
Ideale en betrouwbare router die "zelfs door oma" geinstalleerd kan worden.
Prima prestaties voor de prijs, af en toe wel signaal verlies (schijnt per firmware te verschillen en is niet dusdanig storend om hem links te laten liggen)
Stabiel, goed wifi bereik in jaren 70 woning. Uitgebreide features met standaard software, echter ben wel aan het overwegen er iets anders op te gaan laten draaien.
Wat een beest van een router! Ik gebruikte voorheen de wifi functionaliteit van de standaard Vodafone thuis (glasvezel) router. Inmiddels verzorgt dit beest als A.P. de wifi. Qua configuratie heb ik weinig bijzonders gedaan of nodig.
WAT EEN SNELHEID! Zowel bedraad als via wifi (pc en mobiel!) met 98/98mbit.
Mijn vorige router gaf mij niet genoeg snelheid met een slecht bereik binnen door een overdaad aan 2.4 GHZ netwerken in de buurt. Met deze als vervanging super snel internet (speedtest: 150 mbit limiet van mijn Ziggo abo via wifi bereikt op telefoon) en een goed bereik.
Goede aanschaf!
Prijs is stevig, maar wat een verschil tov de standaard ISP routers en zelfs aanzienlijk beter dan een Linksys EA6400. Deze router is qua bereik erg goed. Huis uit 1900 met meerdere steens muren, overal erg goed bereik en goede snelheden. De Genie App werkt erg traag.
Top router met instabiele firmware van Netgear.
Deze router aangeschaft ter vervanging van de TP link TL-WR1043nd. Eerlijk gezegd had ik iets meer van deze router verwacht. Regelmatig moet hij gereset worden omdat de snelheid tot onder 1mb (zowel 5 als 2,4 ghz) zakt. Verbinding op afstand is ook erg wisselend. Diverse filmwareversies maken geen verschil. Tegenvaller!
Een fraai vormgegeven router met prima ontvangst door heel het huis. Basis installatie en instelling verloopt eenvoudig en snel. Verdere instellingen via gammele gebruikersinterface. De Parental Control mogelijkheden zijn ver beneden de maat. Hardware is dus goed (vormgeving, ontvangst) , software valt erg tegen (Gebruikersinterface, Parental Control). Derhalve (te) duur.
Goed product met een prima bereik vanaf de begane grond tot en met de zolder ..zowel op de 2,4Ghz als de 5Ghz band...en dat met betonnen vloeren !!
Vele mogelijkheden , maar redelijk overzichtelijk .
Hij is mooi en super snel, ik merk zeker verschil.
Hij is wel wat duur.
Als je snel internet wil zou ik deze router zeker aanraden maar dan moet je er wel wat voor over hebben.
Deze router aangeschaft ter vervanging van een Apple airport express basis station van voor 2010. Het bereik, de snelheid van de verbinding en stabiliteit zijn er enorm op vooruit gegaan (WiFi)
Een absolute aanrader!
De Netgear Nighthawk AC1900 Smart WiFi [oftewel de Netgear R7000] is een router die al even op de markt is. Maar nog steeds is deze router van veel mogelijkheden voorzien. De software, verbinding en snelheid zijn stabiel. Al met al een super router met veel mogelijkheden voor een goede prijs.
Waar mijn oude 2.4 Gh router met maximaal bereik 30 Mbps haalde, haal ik nu met slechts 1 bar al ruim 50 Mbit over 5 GHz. Mijn OnePlus one haalt 150 Mbps. De nieuwste update bevat smart connect, dat werkt helaas niet. Het resulteert in lagere snelheden.
Super stabiele router.Veel beter als de wndr3700v2 die ik hiervoor had.Ik kan met mijn Asus G 971 laptop lag vrij gamen(bf4 met 64 man)
en de router staat een op de eerste verdieping en de laptop op de beneden verdieping. Signaal is ook stabiel.
Aan de prijs en met Netgear software niet bijzonder, wel snel. Met AsusWRT-Merlin firmware fantastisch product. Geen 5 sterren vanwege de prijs.
Vervangt mijn matig presterende Linksys EA4500. Prima bereik. De prijs waard. Mooie vormgeving. Afmeting voor mij geen nadeel.
Stabiel, snel. Enorme verbetering t.o.v. ziggo ubeebox met een ac point. Ik woon in een huis met betonnen muren en vloeren, ik heb de ubeebox in bridge modus gezet en de nighthawk op de eerste verdieping gezet. Zowel 2.4 als 5ghz enorm sterk, snel en stabiel! Aanrader!
Een zeer betrouwbare router, snel en genoeg opties. Het enige nadeel is dat het bereik in mijn kleine appartement overal wel goed is maar ik betwijfel of hij het in een groter huis ook gaat redden. Al heb ik een enorme betonnen muur van 50cm door het huis.
Ik heb bij MediaMarkt deze router gekocht omdat mijn Linksys e2000
tekort schoot.
Wat is deze router een verademing! Ik moet zeggen dat de firmware mij alles meevalt. Er zijn daar aanmerkingen op. Essentiele zaken zoals ip-adressen vast zetten en een qos opzetten gaan heel eenvoudig. De wifi is GEWELDIG!
Heerlijk stabiel, prima bereik, lekker snel.
Wifi op zolder was niet echt stabiel, als laatste poging om het met één router te redden deze "dure" router gekocht. Sindsdien geen klachten meer :)
Prima router, goed bereik en snel.
Goed product!
Goed bereik alleen ervaar ik nu problemen met het gigabit netwerk. Ben er echter nog niet achter of dit met de router te maken heeft
De netgear is een prima router, gebruik de router nu ongeveer een maand, maar niks geen problemen mee gehad. Makkelijk te installeren, ver bereik, super snel internet helemaal als je de 5GHZ verbinding gebruikt. Dik tevreden!
Prima router met een goede snelheid en ruime instelmogelijkheden.
Voor het vervangen van mijn oude router ben ik bij deze NETGEAR R7000 uitgekomen omdat ik de instellingen interface van mijn oude Netgear router prettig vond werken en het bereik en de verbindingssnelheid waren erg goed.
Deze router gekocht naar aanleiding van een verouderde sitecom router. Het instellen ging wat moeilijk maar dit kwam vooral door het modem. Tot nu toe zeer tevreden met de snelheid dat internet werkt.
De prijs is wat hoog, maar de router is zeer snel, uitgebreid en stabiel. Zeer fijne router dus!
Router is goed , echter is het niet mogelijk om gelijk elke USB 3 schijf aan te sluiten . Veel gedoe bij klantenservice en advies: koop maar een nieuwe schijf. Waardeloos product.