Gemiddelde gebruikersscore
Je kan het lang ophebben goed geluid zit lekker kabel kan eraf ziet er goed uit.
Hallo. ik heb deze headphones pas net nieuw.
maar had zoon beetje elke video op youtube er over bekeken.
al wil je een korte samenvating van deze headset :
UITSTEKEND ,dubstep. hardcore. electro. of elke andere EDM muziek.
eigelijk alles wat goed klinkt in een club. klinkt uitstekend op deze headphones.
(waarschijnlijk ook rap. maar dat luister ik zelf niet)
waarom? omdat deze headphones een extra subwoofer speaker hebben ingebouwd. dit is niet zo maar marketing. dit is ECHT een unieke functie waarvoor ik deze headset als enige zou aanraden als je van dit soort muziek houd.
design en bouw kwaliteit zien er goed uit. maar je moet wel even opletten of ze bij jou passen. ik zou zeggen dat ze bij 80% van mensen erg goed moeten zitten.
Mijn beste koptelefoon die ik ooit heb gehad. Geweldig geluid voor Genres zoals Urban, Hip-hop tot Hardstyle. Alleen maar positief op een ding na, de koptelefoon wordt best warm en zwaar als je deze draagt voor een paar uur.
Dit is een goed product waarbij de prijs-kwaliteit zeer goed tot zijn recht komt. De bass is inderdaad serieus zwaar en hard. Schuifje omlaag en het gewone geluid zonder bass is ook film waardig. Ik gebruik deze koptelefoon dan ook regelmatig.
Als audiofiel was ik zeer teleurgesteld door de overbrenging van vocals, de stemmen in de muziek. deze kunnen zeer hol klinken. Voor gamers is de koptelefoon perfect, met een motor die bij veel bass je volledige hoofd doet trillen (kan uitgeschakeld worden)
Je kunt de bass voelen :D (en je kunt de bass zelf aan- en uitzetten).
Perfecte koptelefoon voor mensen die van base houden. Hij heeft een prima geluids kwaliteit en zit lekker op je hoofd. Ik raad iedereen deze koptelefoon aan voor iedereen die een niet al te veel geld willen besteden en af en toe wat lol wil hebben de base in deze koptelefoon.
Deze koptelefoon is een geheel nieuwe ervaring.
Je voelt de bas door de subwoofer die er in zit. De geluidskwaliteit is erg goed.
Ik heb de koptelefoon nu voor een jaar, hij word wat losser maar is nog steeds relatief stevig.