Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
Webwinkelaar 30 juli 2016

Razer Goliathus Speed Edition Small

Niet zo kwetsbaar voor slijtage door de afgewerkte rand. Ook het materiaal waaruit het oppervlak zelf bestaat voelt nu van hogere kwaliteit aan. Het enigste minpuntje is dat het materiaal gebruikt voor de afgewerkte rand wel weer wat kwetsbaar is. (Bestaat uit kleine draadjes die snel los gaan zitten.)

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Slijtvast(er)
  • Afgewerkte randen
  • Oogt mooi

Minpunten

  • Schijnt binnenkort niet meer te koop te zijn, andere groottes wel
  • Materiaal van de afgewerkte randen is weer slijtgevoelig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Kwaliteit Score: 4
martijnklerks 5 juli 2016

Razer Goliathus Speed Edition Large

dit is een erg goeie muismat, ik heb hem nu bijna 2 jaar en is me nog niks tegen gevallen. hij is erg zacht en comfortabel en het design is erg leuk.

Pluspunten

  • zacht
  • nice design

Minpunten

  • werkt niet met alle laser sensoren

Eindoordeel

Score: 4
Esahcrup 9 maart 2016

Razer Goliathus Speed Edition Large

Goed product, fijn voor gamers die last hebben van snel-schuivende muizen.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Ziet er goed uit
  • In tegenstelling tot de meeste Razer producten, niet te duur

Minpunten

  • Randjes rafelen redelijk snel

Eindoordeel

Score: 5
Konha 30 juni 2015

Razer Goliathus Speed Edition Extended

Zeer groot, lekker zacht & goede respons op alle bewegingen.

Pluspunten

  • Formaat
  • Hoge kwaliteit
  • Zacht materiaal

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Larcorba 17 november 2014

Razer Goliathus Speed Edition Medium

Perfecte muismat voor o.a. FPS gaming. ik heb beide de speed en control muismatten en deze bevalt mij voor FPS gaming beter doordat je minder weerstand hebt.

Pluspunten

  • Weinig weerstand
  • Gaaf design
  • Mooie grote (small is net te klein in mijn ogen)

Minpunten

  • Als je er niet voorzichtig mee omgaat rafellen de randjes snel (voor mij verder geen probleem)

Eindoordeel

Score: 5
FramesPerSecond 23 september 2014

Razer Goliathus Speed Edition Small

Gewoon een zeer goede muismat die de standaard heeft bepaald in de game-industrie. Na een jaar intensief gebruik geen slijtage te bekennen.

Pluspunten

  • Hetzelfde oppervlakte over het gehele oppervlak
  • Geborduurde randjes
  • Afbeelding blijft bestaan
  • Verpakking
  • Kwaliteit in zijn geheel

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
7u5t1c3 1 mei 2014

Razer Goliathus Speed Edition Extended

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Razer Goliathus Speed Edition Large?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True