Gebruikers

Score: 3
8 reviews

Samsung DV70F5E0HGW

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Warmtepompdroger met 7kg laadvermogen - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
2
Score: 4
1
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
2
+1
Anoniem: 645334Newbie 7 januari 2015

Samsung DV70F5E0HGW

Energiezuinige droger met matige bouwkwaliteit.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • eenvoudige bediening
  • lichtgewicht
  • vochtigheidssensor werkt
  • veel minder kledingslijtage dan een oude condensdroger

Minpunten

  • rechter zijpaneel trilt en maakt lawaai
  • twee filters schoon te maken (onder de deur en achter een klep op de bodem)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Geluidsproductie Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3
Energieverbruik Score: 4
Droogresultaat Score: 3

+1
Anoniem: 576198Newbie 4 juni 2014

Samsung DV70F5E0HGW

Pluspunten

  • Zuinig qua energie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi uiterlijk (voor een droger)
  • Doorzichtige deur (je kan dus zien of je er iets in hebt gedaan wat er niet in mag, in mijn geval ideaal)
  • Verstelbare poten
  • Startuitstel
  • Resterende tijd
  • Geeft aan wanneer hij klaar is
  • Geeft zelf aan wanneer het filter schoongemaakt moet worden.

Minpunten

  • Het aangeven dat hij klaar is doet hij met een geluidje, maar die is vrij zacht.
  • Ik had meer verwacht van de Smartcheck functie

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 4
Droogresultaat Score: 5

0
Binamin 6 september 2016

Samsung DV70F5E0HGW

Wasmachine werkt prima. Service belabberd bij Bemmel & Kroon

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Prijs
  • Gebruik

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 5
Droogresultaat Score: 5

0
Anoniem: 684018Newbie 15 juli 2015

Samsung DV70F5E0HGW

Nu anderhalf jaar in bezit, in het begin prima wasdroger doet wat ie moet doen niks meer en niks minder. Na 1 jaar begonnen hier de problemen. Foutcode HE in beeld,volgens handleiding compressor oververhit en is monteur de enige oplossing.

Pluspunten

  • Energie verbruik
  • Vul capaciteit

Minpunten

  • elektronica
  • Storings gevoelig
  • Samsung service beleid

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Geluidsproductie Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Energieverbruik Score: 3
Droogresultaat Score: 3

GijsG 1 juni 2022 Product gekocht

Samsung DV70F5E0HGW

Goede droger, goed betaalbaar, en energiezuinig. Top dus!

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Energiezuinig
  • Ruim
  • Intuïtieve bediening
  • Design

Minpunten

  • 1 HEPAfilter waar je wat moeilijker bij komt

Eindoordeel

Score: 5
mark_hp 27 oktober 2020 Product gekocht

Samsung DV70F5E0HGW

Wij kopen NOOIT meer een Samsung droger en/of wasmachine, in de afgelopen 4 jaar aan zowel de droger als wasmachine behoorlijke reparaties gehad die een ondeugdelijke constructie als oorzaak hadde. het lijkt goedkoper, duurzamer, energie besparend maar zijn verkooppraatjes. NOOIT MEER...!!

Pluspunten

  • niets.!

Minpunten

  • waardeloze machine
  • in en na de garantie zware reparaties
  • te duur en niet energie zuinig

Eindoordeel

Score: 1
Lise7Newbie 29 juli 2017 Product gekocht

Samsung DV70F5E0HGW

Van bij aanvang waren we al niet tevreden, zelfs op de hoogste stand droogt het niet altijd goed en een halfjaar na garantietijd begeeft hij het. Echt waardeloos. Ik ga echt geen 200 euro uitgeven aan een reparatie om dan meteen weer stuk te gaan. Nooit nog Samsung voor witgoed!!

Pluspunten

  • de deur gaat ver genoeg open

Minpunten

  • droogt onvoldoende
  • gaat net na garantietijd stuk

Eindoordeel

Score: 1
hjschefferNewbie 3 maart 2017

Samsung DV70F5E0HGW

Na twee jaar een een paar maanden stuk. Geen garantie. Geen reserve onderdeel, alleen een complete motor unit van meer dan €200. Kortom koop geen pruts product van een Koreaanse elektronica-boer.

Pluspunten

  • makkelijk te demonteren voor reparatie

Minpunten

  • te snel defect
  • goed koop (plastic) uiterlijk
  • rare geluidjes, het lijkt wel een telefoon

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung DV70F5E0HGW?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee