Gemiddelde gebruikersscore
Low budget monitor die z'n werk zeker zal doen. Echter heb ik nog nooit zo'n moeite moeten doen om de kleurenprofiel goed te corrigeren.
De GW2265HM van BenQ is een uitstekende monitor voor mensen met een laag budget. Met het 1080p 60Hz AMVA paneel kun je beine de luxe voelen van IPS. Helaas trekt de monitor veel stof aan en is het irritant om de navigatieknoppen in te drukken.
Veel ghosting en wat input lag, maar voor de rest redelijke kijkhoeken en kleuren. Beter dan TN.
Ik heb dit beeldscherm aangeschaft omdat ik een scherm nodig had voor mijn nieuwe game-pc, en iedereen me dit scherm aanraadde. Tot nu toe ben ik erg tevreden met dit scherm, en het is ook een enorme verbetering t.o.v. mijn vorige Aldi-scherm dat geen breedbeeld was.
Voor oa thuiswerken opzoek naar een simpele monitor met HDMI aansluiting maar met een goed beeld. Gevonden, deze BenQ bevalt prima. Gekozen boven de GL2250HM omdat de GW2265HM een AU Optronics AMVA paneel heeft ipv een TN paneel en dat moet een mooier beeld geven.
We gebruiken hem veel in ons bedrijf waar we 27/7 werken. Iedereen is er tevreden mee. Groot en scherp beeld. Aanrader!
Scherpe resolutie, responstijd is goed genoeg voor 60fps gaming, niet te duur, hdmi met 1080p, goed aan te passen. Ik zou hem 4,5 ster geven.