Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
BTB
28 februari 2017 Rapporteer

Sitecom USB 3.0 Card Reader 63-in-1 (MD-030)

Bijna uitsluitend gebruikt voor het lezen van SD(HC) kaartjes, maar het gaat te vaak mis: allerlei lees-fouten.

Pluspunten

• compact

Minpunten

• onbetrouwbaar

12 november 2014 Rapporteer

Sitecom USB 3.0 Card Reader 63-in-1 (MD-030)

Over het algemeen geen slechte ervaringen met sitecom, maar dit was voor mij een teleurstellende aankoop.

Bouwkwaliteit is slecht, puur plastic plus de pinnetjes gaan makkelijk krom zitten en dat is moeilijk recht te zetten. Het apparaatje verwerpt continue mijn CF kaarten.

Pluspunten

• Compact
  • Multifunctioneel

Minpunten

• Goedkoop kwaliteit
  • Niet robuust
  • Pinnetjes breken makkelijk af

Verwijderd
13 juli 2014 Rapporteer

Sitecom USB 3.0 Card Reader 63-in-1 (MD-030)

Het lijkt mij dat een Card Reader een relatief eenvoudig apparaat is dat bovenal betrouwbaar moet zijn, omdat deze card reader zeer onbetrouwbaar is vind ik het een waardeloos product. Wellicht heb ik een defecte.

Pluspunten

• De kabel werkt goed

Minpunten

• Veel problemen met dit apparaat, ik gebruik USB2.0 omdat mijn iMac geen 3.0 heeft. De CF card reader is redelijk goed ondanks ik soms het probleem heb dat de kaart niet zichtbaar is voor de computer. De SDHC reader werk niet met sommige van mijn SDHC kaarten, sommige kaarten zijn zichtbaar wanneer ik een aantal keer opnieuw invoer en aansluit, andere kaarten verschijnen helemaal niet in de finder, nooit.

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Sitecom USB 3.0 Card Reader 63-in-1 (MD-030)?