De PCGH-editie van de Seasonic G550W verschilt op enkele punten van de gewone versie. Zo zou de 120mm-ventilator wat stiller zijn en pas bij zwaardere belasting sneller draaien. Ook zijn de kabels iets langer gemaakt en zijn andere condensators gebruikt. De primaire zijn van Hitachi en secundair van Rubycon en Chemi-Con. Het ontwerp is nog steeds van Seasonic, uiteraard in samenspraak met de site PC Games Hardware. De voeding is semi-modulair met een diepte van 160mm. De ronde, in sleeves gevatte 24pin- en 8pin-stekkers zitten vast, terwijl de overige kabels flatcables zijn. Die bestaan uit twee kabels met ieder een 6+2pin pcie-stekker, zes sata-stekkers op twee kabels en vijf molex-stekkers op twee kabels. Lees verder »
Na jarenlang mijn bar slechte Corsair AX850 te hebben ge-hotwired om hem opgestart te kunnen krijgen, had hij uiteindelijk toch de geest gegeven en moest ik op zoek naar een andere. De Corsair AX850 was gemaakt door Seasonic, en ik besloot uiteindelijk om Seasonic nog een tweede kans te geven.
Nooit meer besparen op voeding, deze lijkt perfect.
Zeer stabiel volgens HardOCP gemeten.
Stil, juist met iets goedkopere fan.
Overige componenten in PC lijken ook stiller en stabieler.
Niet volledig modulair, alleen als je geen high-end graphics neemt, anders gebruik je die 3 basiskabels altijd (mobo, PCI-E, CPU).