Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
7
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Meneerik 1 augustus 2013

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Tijdsbesparing
  • In te stellen per tijd en per zone
  • Kan ook een dweilfuntie op aangesloten worden.
  • Zeer secuur

Minpunten

  • Loop soms vast op onderdelen die niet aan te passen zijn.
  • Maakt (natuurlijk) alleen zones schoon die open zijn.
  • Maakt alleen schoon waar bij qua afmeting onder/tussen kan. Kan dus nooit compleet vervanger zijn voor een normale stofzuiger.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Energieverbruik Score: 3

+1
MM99 5 maart 2014

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Pluspunten

  • Relatief stil
  • Gebruikersvriendelijk
  • Zuigt goed
  • Ook katten haar

Minpunten

  • Niet echt slim, waardoor die soms vast loopt. Ook gaat die soms meerdere keren over zelfde stuk.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 4

+1
z0rk0l 14 augustus 2013

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Pluspunten

  • Zuigt goed veel hondenharen op
  • Makkelijk in gebruik
  • maakt weinig herrie.
  • Stroomverbruik is ook beter dan een normale stofzuiger
  • Makkelijk op te tillen en boven te plaatsen
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Bleef hangen op convectorput
  • kabels moeten wel weggewerkt worden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 3

+1
Christoph 2 augustus 2013

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Pluspunten

  • Apparaat is stil, kan gebruikt worden wanneer je thuis bent.
  • Maakt goed schoon.
  • Relatief snel klaar.
  • Kan zijn eigen laadstation vinden, hele vooruitgang!
  • Gadget gehalte is hoog wanneer hij tegen je praat.

Minpunten

  • Ook de Hom-Bot kan een normale stofzuiger niet geheel vervangen.
  • Relatief duur apparaat.
  • Kabels blijven een probleem.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Energieverbruik Score: 3

+1
Frenkie 1 augustus 2013

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Pluspunten

  • Stil
  • Minder zelf stofzuigen (tijd over)
  • Grondig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Schaaft bij mij thuis soms tegen muur
  • Blijft nog wel eens ergens hangen
  • Hom-Bot is Engels

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Energieverbruik Score: 3

+1
Sebas1979 30 juli 2013

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Pluspunten

  • Elke minuut die ik minder zelf achter een stofzuiger hoef te lopen, is meegenomen!
  • Apparaat navigeert behoorlijk goed door de ruimte
  • Drempels worden verbazend goed genomen
  • Geluidsproductie veel minder dan conventionele stofzuiger
  • Vloer is daadwerkelijk schoon na een zuigbeurt!

Minpunten

  • Rijdt zichzelf soms vast (maar hier kun je zelfwat aan doen: stoelen op tafel, snoeren vastmaken)
  • Raakt soms kleinere objecten,maar nooit echt hard.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Geluidsproductie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3

0
Zwerver 23 juli 2013

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Snel
  • Nauwkeurig
  • Borstels

Minpunten

  • Accessoires nog niet overal beschikbaar
  • Kleine opvangbak

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Geluidsproductie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 3

inorde 16 januari 2016

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Elke ochtend is bij ons de vloer mooi schoon. Met twee kinderen is dit wel wenselijk, en de Hombot doet het beter dan ik had verwacht! Tegen het advies van de handleiding in staat hij bij ons weggestopt. Een enkele keer vindt ie z'n huisje niet, maar meestal wel.

Pluspunten

  • Presteert boven verwachting
  • Makkelijk schoon te maken
  • Kan onder al onze meubels door
  • Design, het staat toch in het zicht

Minpunten

  • Officieel niet in een hoek te plaatsen
  • Botst toch wel eens ergens tegen aan,

Eindoordeel

Score: 4
Jochemd13 18 augustus 2014

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Dit is een erg goede vervanging voor een normale stofzuiger. Maakt alles goed schoon en je bespaart tijd omdat je niet meer zelf hoeft te stofzuigen. Hij heeft ook wat minpunten, maar daar kan ik mee leven omdat hij verder alles heel goed doet. Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Maakt goed schoon
  • Redelijk grote stofbak
  • Vervangt stofzuiger gedeeltelijk
  • Valt niet van de trap

Minpunten

  • Botst soms tegen iets aan
  • Af en toe moet je nog wel eens helpen als hij vast komt te zitten.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
RubenSaurus 4 februari 2014

LG Hom-Bot VHOMBOT3

Prijs Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG Hom-Bot VHOMBOT3?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee