Ik zocht gewoon een DVD brander voor mijn nieuwe PC en had geen slechte ervaring met de vorige DVD brander die ik van dit merk kocht. Hij doet zijn werk zoals het hoort, maakt (mijn inziens) niet te veel lawaai en het zwart valt niet uit de toon t.o.v. mijn mijn case.
(Hij komt zonder SATA kabel, daarvan zaten er bij mijn moederbord voldoende.)
Perfect onderdeel wat erg goedkoop is. Gebruikt hem persoonlijk heel soms. Maar als ik hem gebruikt dan werkt het goed. Ziet er ook netjes uit doordat het helemaal zwart is.
Heeft aanvankelijk goed gewerkt, maar na 1 jaar doet hij het helaas niet meer. Na openen van de lade sluit deze onmiddellijk weer, zodat het moeilijk is een schijf in te leggen. Vervolgens hoor je de schijf op toeren komen, maar de inhoud wordt niet gelezen.
Gekocht omdat m'n externe LG DVD drive niet door mijn oude CD collectie heen kwam en ik op internet zag dat deze drive bovenaan de lijst stond qua accuracy.
Heerlijk, hij gaat er moeiteloos doorheen... en dat voor 15,-. Best buy!
Goede goedkope drive, hij maakt inderdaad wat geluid bij het opstarten maar verder heb ik er geen last van. Ook niets tijdens het afspelen/ branden van een dvd of cd.
Hij doet wat hij moet doen, voor een lage prijs. Verder is het uiterlijk ook mooi, zwart met een fijne structuur. Echt een aanrader als je een degelijke en goedkope optische speler zoekt! Het enige nadeel dat ik heb kunnen ontdekken is dat hij erg luid is.
goeie schijf voor een lage prijs.
blijkbaar ook zeer geschikt voor het branden van (minder legale) xbox 360 games, al zou ik dat natuurlijk nooit doen.
Deze optische drive gekocht om muziekcd's te branden en images te maken van software cd's (voor usb).
Ik kwam er alleen achter dat bij het starten van de pc deze drive duidelijk laat horen dat hij werkt. Niet aangeraden om permanent aan te sluiten.