![]() |
Hands-on - Samsung NX300: eerste NX-camera met hybride autofocus Op de CES kondigde Samsung op cameragebied onder meer de NX300-compacte systeemcamera aan, met een innovatief 45mm-f/1,8-objectief, dat zowel 2d-foto's als 3d-1080p-video kan opnemen. De NX300 heeft onder meer een beeldsensor met af-punten, een kantelscherm en… |
Deze camera in 2020 2dehands gekocht om beter te kunnen fotograferen dan met de smartphone. Zeer aangenaam verrast door deze camera ondanks de leeftijd. Voor een beginner is dit een zeer goed toestel. Het toestel is ook makkelijk mee te nemen door zijn formaat.
Ik heb deze camera ong twee jaar in gebruik naast mijn nikon d7100.De nikon gaat nog zelden mee op stap,want de nx is licht en dat scheelt een pak in het moe worden van de schouder.daarbij heb ik een 30mm-een 12-24mm en een 50-200.
Camera is zeker niks mis mee, maar de misleidende reclame/gebrekkige informatie voorziening rond de aktie door Saturn boekdelen en geeft deze mooi aanschaf toch een wat bittere nasmaak.