Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:
8 oktober 2014 Rapporteer

Prima prijs, stabiele verbinding en zeer eenvoudig te installeren. Hou rekening mee, dat hoe langer de stroomkabel afstand, hoe langzamer de verbinding.

Pluspunten

• Zeer eenvoudige installatie
  • Prijs

Minpunten

• Met 15m kabel ertussen: 11MB/s
  • Met 40m kabel ertussen: 4.15MB/s

28 februari 2015 Rapporteer

Niet erg duurzaam, branden door!

Pluspunten

• Snel en makkelijk te installeren
  • Compact
  • Relatief goedkoop

Minpunten

• Verbinding valt af en toe even weg
  • Niet duurzaam, kunnen doorbranden

2 van 5 sterren (Slecht)
15 september 2013 Rapporteer

Deze set wordt gebruikt om het itv signaal van kpn door te geven naar de woon kamer.
hiervoor werd eerst een set van sitecom gebruikt maar deze kon geen stabiele verbinding meer maken en is daarom vervangen voor de set van tp-link.
Ik heb voor tp-link gekozen omdat ik na enig speurwerk op internet goede dingen over heb gehoord en gelezen en omdat ik hun site overzichtelijk vind.
Het installeren ging vrij vlot alleen het tot stand brengen van de verbinding ging niet helemaal vlekkeloos. het duurde ongeveer 10 minuten voor dat de verbinding stabiel was.
Ik ben erg tevreden over deze set en ik heb daarom de "moeite" genomen om mijn ervaring te delen.
Dit is mijn eerste review dus opbouwende kritiek is welkom.

Pluspunten

• Klein, waar anderen homeplugs soms het andere stopcontact afschermen doet deze dat niet.
  • Installatie gemak, de set in het stopcontact steken verbinden met het apparaat, de verbindings knop indrukken en even wachten en dan heb je een goede verbinding.

Minpunten

• nog geen negatieve punten tegen gekomen.

23 maart 2020 Rapporteer

TP-Link TL-PA4010KIT-AV500 Nano Powerline adapter startset

Omdat ik nu gedwongen thuis werk en wifi op zolder bedroevend is, gebruik ik deze. Haalt mijn maximale snelheid van 100MB abonnement en is in de 1,5 week dat ik het gebruik nooit uitgevallen, ondanks dat hij op een verlengsnoer zit en in de meterkast over een andere groep moet.

Pluspunten

• Stabiel
  • Compact
  • Haalt een prima snelheid
  • Plug & Play

Minpunten

• Neemt 1 stopcontact in beslag

8 augustus 2018 Rapporteer

TP-Link TL-PA4010KIT-AV500 Nano Powerline adapter startset

Gekocht als eenvoudige oplossing voor een plek in huis met te weinig wifi. Installatie erg makkelijk, staat ook in alle talen. Verbinding is prima, ondanks de niet ideale opstelling na een switch, en ontvanger op andere groep via een verlengsnoer. haalde gewoon onze internet normsnelheid van 40 Mbs

Pluspunten

• klein
  • erg eenvoudige installatie

Minpunten

• nog niet gevonden

30 maart 2018 Rapporteer

TP-Link TL-PA4010KIT-AV500 Nano Powerline adapter startset

Zeer slecht product, de verbinding valt soms wel meer dan 4x weg per uur bij veel dataverbruik. Daarnaast zijn de snelheden ook zeer traag, wanneer ik de kabel direct op de modem aansluit haal ik 100mbps. Via deze link nog geen 3mbps bij 10meter kabel lengte.

Pluspunten

• Geen

Minpunten

• Zeer trage verbinding
  • Verbinding valt gemiddeld 2x weg per uur
  • Lage kwaliteit chinees product

1 van 5 sterren (Waardeloos)
2 augustus 2014 Rapporteer

TP-Link TL-PA4010KIT-AV500 Nano Powerline adapter startset

Deze adapters verzorgen de verbinding tussen het modem en de in het midden van het huis geplaatste draadloze router en geeft dus alleen onze 5MBit internet door. Soms valt de verbinding voor een minuutje weg maar dat heeft waarschijnlijk te maken met iets hier in huis.

Pluspunten

• Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Snelheid en ping zijn goed

Minpunten

• Verbinding valt soms weg

22 januari 2014 Rapporteer

TP-Link TL-PA4010-AV500 Nano Powerline adapter

Heb jij ook een TP-Link TL-PA4010-AV500 Nano Powerline adapter?