Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
BounceMeister
23 mei 2015

D-Link Cloud Gigabit Router N600 met SmartBeam (DIR-845L)

Gezien de prijs een prima aankoop. Niet het nieuwste van het nieuwste, maar het werkt wel goed voor wat ik er mee wil. 5Ghz geeft echter wat problemen.

Pluspunten

• Ander ontwerp dan "standaard"
  • Voldoende bereik op 2,4GHz
  • Geen overtollige lampjes

Minpunten

• Netwerkkabels zitten midden achterop dus zijn goed te zien.
  • Adapter (stekkermodel) neemt te veel ruimte in
  • Haperingen op 5GHz

3 van 5 sterren (Voldoende)
_l_Arjan_l_
6 april 2014

D-Link Cloud Gigabit Router N600 met SmartBeam (DIR-845L)

Ik heb deze router via ibood gekocht voor 55 euro incl. verzenden. Ik zocht een dual band router met 4 Gbit netwerkpoorten en kwam via ibood een aanbieding tegen van deze router. Een vergelijkbaar alternatief van bv TPlink was destijds een paar tientjes duurder.
Mijn eerste ervaringen waren gematigd positief. Je kunt een hoop instellen in de interface, maar deze vond ik niet heel overzichtelijk. Ik heb de 2.4GHz wifi uitgezet en gebruik enkel de 5GHz wifi. Ik had echter geregeld last dat mn wifi verbinding plotseling uitviel voor een paar minuten. De SSID kon dan niet gevonden worden. Het gevolg was geen netwerkverkeer gedurende een paar minuten, wat erg irritant is als je een film via wifi naar een tv aan het streamen bent.
Mijn eerste...

Pluspunten

• Veel instelmogelijkheden
  • Doet wat je van een router van 50 euro verwacht
  • DLNA server

Minpunten

• Stabiliteitsproblemen met oude firmware (1.02b05 werk stabiel)

Jungian
2 augustus 2013

D-Link Cloud Gigabit Router N600 met SmartBeam (DIR-845L)

In het kort ( TL;DR ) Een mooie router, voor een goede prijs. Zonder de kermisverlichting van andere routers. Design De DIR-845L heeft in tegenstelling tot bijna elke andere router, met Apple als positieve uitzondering, GEEN array aan lampjes aan voorzijde. Binnen een datacenter is het hebben van zoveel lampjes best fijn, maar in een/mijn thuissituatie stoor ik mij er alleen maar aan. Dit aspect van het design van de DIR-845L, gekoppeld aan zijn prijs, heeft mij ertoe verleid om deze router aan te schaffen. Qua hoogte is hij lager dan zijn voorganger, een Netgear WNDR3700. Door zijn vorm staat hij heel stabiel, iets waar veel zwabberrouters nog wat kunnen leren. Zoals praktisch elk ander merk gebruikt D-Link een zwarte...

Pluspunten

• Geen kermis aan lampjes
  • Goede WAN/LAN/WLAN-prestaties
  • Moderne web interface
  • Prima prijs

Minpunten

• ?

QQ2
19 december 2013

D-Link Cloud Gigabit Router N600 met SmartBeam (DIR-845L)

Als er 1 criterium is waar een router voor mij aan moet voldoen is het een stabiele verbinding behouden. Mijn vorige reset elk uur.
(ik weet 5 vpn verbindingen klinkt overdreven maar zowel ik als mijn vriendin werken wel eens thuis en dat gaat via een VPN en onze telefoons zetten ook een VPN op dus wij zaten daar zo aan)
We hebben deze router nu die dagen intensief gebruikt en hij heeft dus ver nog geen stabiliteits issues wat dan ook. Daarnaast is de 5ghz verbinding razend snel met lage ping. Ook de 2.4 doet het prima maar die belasten we niet zo veel
het enige nadeel is de ingebouwde cloud beheer dienst. Daarmee zet je de router open zodat je van buiten via een DLink dienst de router kan beheren. Persoonlijk vind ik dat echt heel link...

Pluspunten

• Lage prijs
  • Lage wireless ping
  • Snelle beheer interface

Minpunten

• Cloud beheer dienst die alleen niet geactiveerd en niet helemaal uitgezet kan worden
  • Er is iets met de manier waarom de router met UPNP omgaat waardoor een Sonos stereo pair gaat glitchen. De 2.0 versie van de Frimware verhelp dit maar die zorgt er weer voor dat VPN verbindingen steeds verbroken worden.(niet langer dan 30 min per verbinding).
  • Geen openWRT of DD-WRT ondersteuning dus als de firmware niet voor je werkt heb je een probleem

3 van 5 sterren (Voldoende)
rieberghe Newbie
27 oktober 2014

D-Link Cloud Gigabit Router N600 met SmartBeam (DIR-845L)

ben zeer blij van deze router, bij eerste instelling was het moeilijk omwille van men telenet router, dlink technische hulp zeer goed

Pluspunten

• zeer goed bereik
  • uitstekende technische dienst van dlink , zeer behulpzaam
  • prijs kwaliteit super goed

Minpunten

• telenet router moeilijke eerste instelling
  • probleem is bij telenet router

zpeter
9 april 2014

DSR
29 november 2013

D-Link Cloud Gigabit Router N600 met SmartBeam (DIR-845L)

Heb jij ook een D-Link Cloud Gigabit Router N600 met SmartBeam (DIR-845L)?