Genoeg RAM voor de meeste mensen. Voor mij is het alles wat ik nodig heb.
Prima DDR3-geheugen dat het na jaren nog altijd met succes doet in mijn PC en snelheid is prima.
Prima prijs-kwaliteit verhouding en werkt prima.
what you see is what you get
ram
Gewoon goed
Gekocht om de werkgeheugen van mijn Medion Akoya te vergroten.
Het vervangen ging makkelijk, en opstarten was best spannend. De computer deed er iets langer over. na het opstarten stond ie op XMP profile
Ik heb niet in de BIOS hoeven te klooien.
Ik heb deze kit gekocht toen hij nog twee keer zo duur was (60 euro). Hij is opzich goed, maar mijn moederbord blijkt geen XMP 1.3 te ondersteunen. Volgens mij zijn daardoor de prestaties vrij middelmatig in mijn systeem. Verder wel waar voor je geld.
Ik heb dit setje recent gekocht voor mijn budget gamebuild met een A10 7850k waardoor ik eigenlijk 2400 mhz geheugen nodig had om volledig gebruikt te maken van de snelheid van de apu.
Dankzij de mogenlijkheiden op mijn bord koos ik de snelheid en paste daarna de timings aan.
Prima ram, dual channel dus beter/sneller dan 8gb in 1 stick. Op meeste moederborden kan je nog een kit kopen om zo 16gb op je pc te hebben mocht je ooit willen uitbreiden. Persoonlijk vind ik ze niet heel mooi en wil ze misschien verven voor mijn rood/zwarte pc.
Het is wat je koopt, 2 reepjes RAM geheugen van elk 4 gigabyte. Dit is de beste prijs/kwaliteit die je kan krijgen.
Goedkoop, stabiel en low profile.
Draait bij mij prima op 1800 GHz
CL9 en 1600, mooi setje, zwart plaatje probeert het standaard geheugen wat hipper te maken.
Perfect geheugen voor de prijs; goedkoop en snel!
prima ram voor een goeie prijs. had alleen de pech een foute ram module te ontvangen maar gelukkig snel opgelost via een RMA bij megekko
doet gewoon wat het hoort te doen.
niks aan op te merken, doet wat het moet doen.
Prima reepjes voor de prijs.
Prima RAM. Werkt nu al een aantal weken zonder fouten.
Prima ding voor een budget PC!
Mooie kleine ram stickjes 8 ram is genoeg voor de meeste games die er nu zijn.
Goed geheugen voor een degelijke prijs. Stabiel in windows 8.
De prijs was toen ik de 2 sticks kocht 20 euro hoger. Op dit moment zou ik ze dus des te meer kunnen aanraden nu ze nog voor 56 euro verkrijgbaar zijn.
Helaas na aankoop direct memory errors, later omgeruild voor de 16GB variant.
mooi ram, geen problemen mee gehad nog
Goed geheugen, lekker goedkoop, betrouwbaar merk, wat moet ik nog meer erover vertellen?
ziet er goed uit, geen irritante ledjes of kleurenschemas
Ik had dit geheugen gekocht voor mijn Asrock Pro3 2.0 en het bleek dat hij niet compatible was. Ik had door het geheugen vaak last van BSOD's, freezes en andere problemen. Uiteindelijk gratis omgeruild.
Prima RAM voor prima prijs.
Prima RAM voor de prijs.Werkt goed.
Heb deze ram gekocht voor de prijs van rond de 60 euro, was een goede koop want hij bevalt me goed