Gemiddelde gebruikersscore
Voor zo'n prijs mag ik niet klagen, want de kwaliteit is uitstekend.
geen gepruts, geen gerotzooi. Steek het erin en krijg gelijk wat ik verwacht. uitstekend geluid. Als je rond dezelfde prijs een geluidskaart zoekt, zeker een aanrader.
Een snelle en voordelige manier om je desktop van een optische digitale uitgang te voorzien.
Prima geluidskwaliteit uit de digitale uitgang.
Werkt gewoon uitstekend!
Ik heb geregeld een erge ruis of geluids-glitches waardoor ik de kaart opnieuw in mijn pc moet pluggen, deze verschijnen dan uit het niks en dit valt niet onder de garantie omdat het niet regelmatig genoeg is. zwaar frustrerend dit. 50 Euro voor storende troep. Geen Asus meer voor mij.
Heerlijk kaartje met goed geluid! Goede aansturing voor gaming headset. Must haves om even in te stellen voor extra weergave en kick in spellen ; SVN + FlexBass + PCM 96KHz. Je headset gaat leven van het geluid ipv Realtek geneuzel. Koop dan...
Standaard staat de geluidsterkte op 80% van de totale geluidssterkte wat je in de mixer moet bijstellen. Dit zorgt voor minder 'krach.' in het geluid.
een prima sound kaart. kan er weinig meer over zeggen. neemt maar 1 slot in en is zeer simpel
Prima geluidskaart voor een hele schappelijke prijs. Geluidskwaliteit is aanmerkelijk beter dan de onboard audio van het moederbord.
Het geluid is erg goed en met het gebruik van speakers merk ik duidelijk verschil maar met het gebruik van mijn headset hoor ik geen verschil dit kan liggen aan de kwaliteit van mijn headset.
Een fantastisch kaartje voor prachtig geluid, dat nog geen 40 euro hoeft te kosten. De software was echter erg onhandig en werkte amper. En dan leg ik nadruk op 'was' want ik krijg de software na upgraden naar Windows 10 niet eens meer aan de praat...
Goede geluidskaart voor een heel zacht prijsje
Goedkoop en je merkt het verschil bij goede headphones/headsets.
Zelf gebruik ik deze met de Sennheiser PC 360 en die kan die amp wel gebruiken.
Goede, kleine maar krachtige geluidskaart. Ik merk echt het verschil!
Prima geluidskaart met uitstekend geluid (zowel in 2.0, 2.1 en 5.1 opstelling). De bijgeleverde software is eenvoudig in het gebruik en de 10-bands grafische EQ in de meegeleverde software klinkt beter dan mijn huidige (hardware) EQ.