Ik heb deze processor nu al bijna drie jaar in mijn systeem zitten en ben er nog steeds zeer tevreden over. Mijn keus viel op deze processor omdat het maximale was wat mijn toenmalige moederbord aan kon. Sindsdien heb ik er met veel plezier mee gewerkt. Hij doet netjes wat hij moet doen en produceert daarbij niet teveel warmte. Klokt met normale lucht koeling (Zalman CNPS6000Cu) niet echt goed over, maar daar zit ik persoonlijk niet zo mee. Hij zit in mijn algemene werkstation, dat gebruikt wordt voor e-mail, internet, tekstverwerking, DTP'en, gamen, een beetje video- en audiobewerking, muziek luisteren en video'tjes kijken. Hij wordt dus veelzijdig gebruikt en kan eigenlijk alles nog goed doen, hoewel je met de nieuwste spellen toch merkt dat hij wat ouder wordt. Hij draait op standaard snelheid zeer stabiel. Ik heb er nooit problemen mee gehad, hoewel hij al met zijn derde moederbord bezig is (wilde wat extra features op het moederbord).
mooie processor voor iets oudere moederborden... lekker te overklokken maar vereist wel veel warmte ik heb hem op de 2,6 ghz gekregen na een joekel van een koelichaam er op te zetten het is wel jammer dat ze maar 256kb chache er in hebben gepropt, ik had wel wat meer verwacht evt. nog een tip: zorg voor een stille grotere fan..... .
Ik heb deze Processor nu ruim een Jaar. Eerst op een ECS bordje en later op de A7V880 van Asus. Deze processoer blijft @ stock speeds heerlijk tussen de 30 en 35 graden met een Arctic Cupper silent 2. Na de FSB opgevoerd te hebben van 133 naar 166 en de Multiplier van 15 naar 13 te hebben verlaagd, loopt de CPU nu op 2158 MHz. vergelijkbaa met een 2700+. Bij het nog verder verhogen van de CPU snelheid wordt de cpu instabiel onder belasting. Waarschijnlijk wil hij nog wel verder als ik de Core voltage verhoog, maar dit heb ik nog niet geprobeerd.
De snelheid is goed hij kan (mede dankziuj de x800 pro en de 1024M ram) goed meekomen in games. ik merk alleen af en toe dat ik maar 256 KB cache heb.