2 setjes van 2x8GB gehad. Beide zaten in verschillende PC's. In beide PC's is 1 van de geheugenmodules RIP (meerdere fouten in Memtest)
Gewoon prima RAM
Zoals bij velen ook hier de eerste kit defect. Tweede kit werkt prima, nachtje getest met memtest voor de zekerheid. Tweede kit voldoet aan verwachting.
*Even een update Belangrijk*
Er zijn een hoop mensen die defect geheugen krijgen van dit type, ik heb zelf er weer 1 door verkocht, bij mij bleek hij goed te werken, maar bij een ander niet.
Deze was helaas erg teleurgesteld Dus kijk uit bij het aanschaffen van deze modules
Tot twee keer aan toe een kit van Megekko ontvangen, werkte niet in combinatie met een Z97-D3H, Core i7 4790 en Hackintosh (imac 14,2). Beta BIOS van Gigabyte ontvangen, maar mocht niet baten. Freezes, instabiel systeem. BSOD bij poging installeren Windows 10.
Prima RAM setje
pirima geheugen
Prima ram en goedkoopste op deze snelheid (1600mhz) en hoeveelheid (16GB).
Gewoon goede RAM sticks met in verhouding een zeer goede prijs. Meer valt er niet echt over te zeggen.
Prima 16gb RAM
Doet wat het moet doen. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding.
leuke sticks ram om mee te beginnen
Dit geheugen gekozen omdat een collega van mij de zelfde combi (moederbord en geheugen) heeft en dit bij hem goed werkt. Uiteindelijk 2x deze kit besteld en dus 32GB in gebruik i.v.m. beeldbewerking.
Gezien de real life performace verschillen tussen dure en goedkope ram nihil zijn voor deze gegaan.
En nog geen seconde spijt van. Gaat vliegensvlug, zeer stabiel en met 16GB meer dan genoeg voor een sterveling.
Low profile, dus ook met grotere CPU koelers geen problemen.
RAM is RAM, kies gewoon een goedkope en je zit meestal goed.
Werkt niet goed in combinatie met een Hackintosh systeem, non-stop freezes. Zo goedkoop zijn deze rammodules ook weer niet in vergelijking met een ander merk.
doet wat het doen moet.
Werkt naar verwachting, geen compatibiliteitsproblemen. Gekocht vanwege een mooie prijs/kwaliteit verhouding, niet om mee te overklokken.
Update 2016/2017:
Ervaar momenteel crashes, vooral vlak na een sleep mode. Memtest (24u) gaat echter prima, toch af en toe bluescreens op memory gerelateerde zaken...
Zover ik kan beoordelen prima product. Gebruik deze al een jaar naar alle tevredenheid. Eerste setje via Megekko had 1 defecte module. Set netjes omgewisseld en daarna geen problemen meer.
Product door megekko.nl laten bezorgen. Bleken niet in mijn notebook te passen. Retourgezonden en geld op mijn rekening teruggestort gekregen. Heb wel zelf twee keer verzendkosten moeten betalen.
Lage prijs, goede kwaliteit.