Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
30 maart 2013 Rapporteer

Omdat ik in de huiskamer een mediacenter heb staan voor mijn films en muziek, komt het vaker voor dat ik content van mijn werkstation over wil zetten naar mijn mediacenter. Met USB stickjes schiet dat natuurlijk niet heel erg op... In mijn PC heb ik SATA docks voor zowel een 2,5 inch schijf als een 3,5 inch schijf maar in mijn mediacenter niet. Ik zocht dan ook een manier om snel en eenvoudig een 2,5 inch sata schijf te verbinden met mijn mediacenter. De oplossing hiervan vond ik in dit apparaatje van ICIDU. De kabel welke bij de behuizing geleverd wordt is voorzien van een dubbele USB stekker, voor het geval je USB 3.0 poort in zijn eentje niet voldoende spanning kan leveren. Persoonlijk had ik ze liever een extra kabeltje of een splitter...

Pluspunten

• Wisselen van schijf is erg makkelijk.
  • Kortom, doet waar het voor bedoeld is.
  • Snelheden van USB 3.0 tegenover USB 2.0 zijn fenomenaal.

Minpunten

• Schijf zit niet stevig in de behuizing, als je met de behuizing schud voel en hoor je dat de schijf losjes in de behuizing zit.
  • Hoogglans zwart is niet handig op een behuizing die je vaak in je handen hebt ivm vingerafdrukken die erg zichtbaar erop achterblijven.
  • Kunstof voelt wat dun en cheap aan.
  • Bijgeleverde USB kabel heeft 2 aansluitingen, hier had ik liever een splitter of een extra USB kabeltje voor op de adapter ingang van de behuizing bij gezien. De loshangende stekker zorgt namelijk voor extra kabelzooi achter de PC.

Heb jij ook een ICIDU SI-707223 2.5" SATA Enclosure USB 3.0 Zwart?