Gemiddelde gebruikersscore
Voor de prijs zijn ze prima, heb ze nu 3 jaar en doen het nog naar behoren. Ze zijn niet gemaakt om te feesten, afmixen is ook best lastig hierop. Voor gamen en muziekconsumptie zeker het geld waard. Muziekproductie is lastig, maar niet onmogelijk. Heb er een iTunes-plaat op afgemixt.
je moet er iets onder de speakers hebben als je het beste geluid wil hebben
Als je een ruis of een buzz geluid hebt in de speakers:
-draai je rechterspeaker om
-draai de 4 schroeven een beetje vaster.
Dit heeft voor mij geholpen na de speakers al 3 jaar in bezit te hebben
Heb dit setje gebruikt tot de ruis op kwam zetten.
Knopjes op de speaker waar de versterker in zit begonnen al snel te kraken.
Ondanks dit heb ik er wel plezier van gehad en dat voor 99,= wat ik er toen voor heb betaald
Voor deze prijs is deze set meer dan uitstekend, ik gebruik ze zelf om muziek mee te produceren. En alles klinkt lekker zuiver, de low en de high end. Ook al is de sweetspot best klein, het zijn echt super monitors.
Hardware info heeft een goede review staan.
Ik kan zeggen dat de gebruikersreviews van anderen niet overdrijven.
Deze set blaast je weg, ik hoor passages in muziek die ik niet eerder gehoord heb.
De bass is geweldig, beter dan mijn oude I-Trique subwoofer, voelbaar goed.
Qua lage, midden en hoge tonen steekt dit set zelfs ver boven de 150+ kostende Logitech setjes uit. Al blijft het een kwestie van smaak. Het set is voor professioneel gebruik niet goed genoeg maar behoort wat mij betreft tot de betere allrounder voor de pc voor muziek en games.
Uitstekende speakerset voor dit geld. Deze set kan zich meten met audiosets die 10x zoveel kosten. Voorwaarde is wel dat je zelf voor (hoogwaardige)bekabeling moet zorgen. Het bijgeleverde materiaal kan direct richting vuilnisbak. Je zult versteld staan van de geluidskwaliteit.
Zeer goede bouwkwaliteit oogt ook degelijk.
prijs is 100% waard voor wat je ervoor krijgt. deze speakers zijn echt super goed, kunnen zeer hard, hebben super mooi geluid, en zien er ook nog eens heel erg strak uit.