Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
12 juni 2014 Rapporteer

Als je overweegt dit model te kopen dan zou ik hem links laten liggen. De bouw kwaliteit is bijzonder matig. Hoewel ik na de aanschaf van deze hoofd telefoon was ik de eerste maanden erg tevreden was over de geluids weergave, noise canceling en het gebruiksgemak begon mijn teleurstellng na een maand of negen. Toen brak de uitschuifbare bevestiging van de speakers aan de veer. Dit onderdeel is van plastic, het zelfde onderdeel aan de andere kant van de headset vertoonde ook scheuren. Heb toen opgezocht of dit vaker voor kwam en dit schijnt een probleem te zijn met dit model. Meerdere gebruikers klagen op amazon over het breken van dit onderdeel.
Heb de hoofd telefoon opgestuurd onder garantie en hij werd keurig vervangen. Maar na drie...

Pluspunten

• goede geluidsweergave

Minpunten

• Zeer slechte bouw kwalitiet

1 van 5 sterren (Waardeloos)

AKG K 495 NC (Zilver, Zwart)

Het is al eerder gezegd maar de K495NC is slecht ontworpen en breken na een korte tijd in het kunststof deel net boven het scharnier.
In de garantietermijn (2jaar) worden ze dan wel vervangen maar daar heb je pech. Dus NIET kopen.

Pluspunten

• NC werkt goed

Minpunten

• beugel breekt

22 februari 2015 Rapporteer

AKG K 495 NC (Zilver, Zwart)

Mijn nieuw gekochte AKG 495 is een prachtig vormgegeven kunststukje . Helaas laat de bouwkwaliteit erg te wensen over en scheuren de koppelstukjes van de speakers en de beugel.
Hierdoor kun je de koptelefoon niet meer goed dragen omdat de speakers naar buiten gaan staan. WAARDELOOS SLECHT PRODUCT

Pluspunten

• GELUID EN NOISE CANCELLING PRIMA

Minpunten

• GAAT BINNEN EEN HALF JAAR STUK.

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een AKG K 495 NC (Zilver, Zwart)?