Gemiddelde gebruikersscore
Mijn vriendin wilde graag een nieuw headsetje voor haar verjaardag en wel om te gamen! Naast het gamen word er ook fanatiek TeamSpeak gebruikt, dus is het makkelijk als dat ook nog eens een beetje goed klinkt. Na verschillende headsets bekeken te hebben, was het al snel duidelijk dat er voor minder dan ongeveer 70 euro twee headsets boven het maaiveld uitstaken. De pricewatch: Steelseries Siberia V2 Wit en de pricewatch: Sennheiser PC 320 G4ME. Beide kosten ongeveer 70 euro op het moment van schrijven en bieden als het goed is een goede game ervaring. Na mijn review van de Siberia was mij al...
Ben enorm tevreden over deze headset, perfect voor games en voice-chats
Standaard is de bas vlak. Gelukkig klinkt het met DTS enabled beter; de bas is diep en strak en het midden/hoog is ook aangenaam.
Update: Helaas is de aansluitinge overleden en dat komt vooral door de dunne draad die enorm krult, waardoor je er makkelijk je nek over kan breken.
De koptelefoon zit goed op je hoofd is alleen soms wat zoeken naar de juiste plek op je hoofd.
Kan voor mensen met grote oren wat onprettig zitten (schelpen zijn niet bijzonder groot)
Slechte afsluiting om de oren , mute is onhandig volume regeling is ook onhandig
Leuke headset, gebruik hem vooral tijdens multiplayer games en bij skypesessies. Comfort is wat minder en wel voelbaar na een paar uur dragen. Hiervoor een creative tactic 3d alpha gehad, die kon je met gemak een halve dag op hebben zonder last. Maar voor de rest is deze sennheiser beter.
De eerste gesloten headset die ik heb, dus ik heb weinig vergelijkingsmateriaal. Wel een product waar ik zeker tevreden over ben tot nu toe, zeker voor deze prijs.
Prima gaming headset met een goede bouwkwaliteit en een hele makkelijke bediening (microfoon omhoog is mute en volume omhoog/omlaag gaat via een draaiknop aan de andere kant)