Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
TheNephilim
16 november 2013

Sennheiser PC 320 G4ME

Mijn vriendin wilde graag een nieuw headsetje voor haar verjaardag en wel om te gamen! Naast het gamen word er ook fanatiek TeamSpeak gebruikt, dus is het makkelijk als dat ook nog eens een beetje goed klinkt. Na verschillende headsets bekeken te hebben, was het al snel duidelijk dat er voor minder dan ongeveer 70 euro twee headsets boven het maaiveld uitstaken. De pricewatch: Steelseries Siberia V2 Wit en de pricewatch: Sennheiser PC 320 G4ME. Beide kosten ongeveer 70 euro op het moment van schrijven en bieden als het goed is een goede game ervaring. Na mijn review van de Siberia was mij al...

Pluspunten

• Sublieme microfoon
  • Goede bouwkwaliteit
  • Microfoon mute door omhoog te doen
  • Volume regelen aan zijkant

Minpunten

• Niet heel comfortabel
  • Geluidskwaliteit telleurstellend

Anoniem: 600762
6 juni 2014

Sennheiser PC 320 G4ME

Ben enorm tevreden over deze headset, perfect voor games en voice-chats

Pluspunten

• lekker zacht, niet te warm, mooi geluid, stevig gebouwd, echt waar voor je geld

Minpunten

• Zit niet lekker als je veel piercings draagt, die doe ik voortaan uit voordat ik aan een game sessie begin, want na langer dragen begint het toch wel zeer te doen.

Madrox
1 augustus 2016

Sennheiser PC 320 G4ME

Standaard is de bas vlak. Gelukkig klinkt het met DTS enabled beter; de bas is diep en strak en het midden/hoog is ook aangenaam.

Update: Helaas is de aansluitinge overleden en dat komt vooral door de dunne draad die enorm krult, waardoor je er makkelijk je nek over kan breken.

Pluspunten

• Volumeknop ingebouwd in rechterspeaker
  • Goede microfoon
  • Zit comfortabel
  • Met DTS aan komt het geluid tot zijn recht, lekker strakke, diepe bas.

Minpunten

• standaard is er amper bas
  • kruldraad

3 van 5 sterren (Voldoende)
nld1st
29 juli 2015

Sennheiser PC 320 G4ME

De koptelefoon zit goed op je hoofd is alleen soms wat zoeken naar de juiste plek op je hoofd.

Kan voor mensen met grote oren wat onprettig zitten (schelpen zijn niet bijzonder groot)

Pluspunten

• auto mute op de microfoon
  • goede kwaliteit geluid
  • prijs/kwaliteit
  • Volume regeling op de oorschelp

Minpunten

• Bass is wat aan de lichte kant (niet heel hinderlijk)

Anoniem: 684409
17 juli 2015

Sennheiser PC 320 G4ME

Slechte afsluiting om de oren , mute is onhandig volume regeling is ook onhandig

Pluspunten

• Wel stevig gebouwd
  • Wel helder geluid

Minpunten

• Mis de bas

3 van 5 sterren (Voldoende)
otten93
20 november 2014

Sennheiser PC 320 G4ME

Leuke headset, gebruik hem vooral tijdens multiplayer games en bij skypesessies. Comfort is wat minder en wel voelbaar na een paar uur dragen. Hiervoor een creative tactic 3d alpha gehad, die kon je met gemak een halve dag op hebben zonder last. Maar voor de rest is deze sennheiser beter.

Pluspunten

• Geluid is prima, lage tonen zijn wat minder
  • Microfoon uit bij inklappen
  • Kwaliteit microfoon goed
  • Voelt stevig aan

Minpunten

• Comfort (drukkend op oren)

Thatar
9 september 2014

Sennheiser PC 320 G4ME

De eerste gesloten headset die ik heb, dus ik heb weinig vergelijkingsmateriaal. Wel een product waar ik zeker tevreden over ben tot nu toe, zeker voor deze prijs.

Pluspunten

• Lekker geluid! Let wel: vooral goed in de hoge frequenties, iets minder in de lage.
  • Microfoon gaat automatisch uit als je hem inklapt (kan wel eens makkelijk zijn) en goede opnamekwaliteit.
  • Stevige volumeknop op het rechteroor die je subtiel kan instellen. (Mijn ervaring met volumeknoppen aan de draad is dat de verbinding op en duur kapot gaat en je headset onbruikbaar wordt.)

Minpunten

• Als ik hem lang op heb voelt het behoorlijk irritant aan mijn oren. Weet niet of dit betekent dat ik er simpelweg te lang mee op mijn hoofd zit of dat hij te klein is voor mijn oren (nogmaals, geen eerdere ervaring met gesloten headsets).

Rob Krauts
17 september 2013

Crim
21 februari 2013

Sennheiser PC 320 G4ME

Prima gaming headset met een goede bouwkwaliteit en een hele makkelijke bediening (microfoon omhoog is mute en volume omhoog/omlaag gaat via een draaiknop aan de andere kant)

Pluspunten

• Stevig plastic, kan bijna niet breken
  • Superhandige controls (mute, volume)
  • Lang snoer
  • Helder geluid

Minpunten

• Heel weinig bas

jannick63
10 januari 2013

Sennheiser PC 320 G4ME

Heb jij ook een Sennheiser PC 320 G4ME?