De DPP van het Duitse bedrijf is de grootste voeding uit de test: hij is 180mm diep, wat ruimte biedt aan een 135mm ventilator van be quiet: de SilentWings P10. De enige kabel die vast aan de voeding zit is de 24pins: de rest is modulair. Er worden drie 8pins-stekkers meegeleverd en en vier 6+2 pcie-stekkers op twee gedeelde modulaire connectors. Een vijfde 6pin zit op een aparte kabel. Verder zijn er negen sata-stekkers op vier kabels en zeven creatief bekabelde molex-connectors. Vier ventilatoraansluitingen en een overklok-knopje maken de kabels compleet. Het ontwerp heeft be quiet door FSP laten bouwen, waarbij aan de primaire kant van 105°C Panasonic-condensators gebruik wordt gemaakt en aan de secundaire kant vinden we onder meer Capxom en Nippon Chemi-con van 105°C. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Gekocht nadat mijn vorige voedingen (Corsair en Cooler Master) allebei besloten om stiekem heel langzaam mijn PC te frituren met instabiele spanningen die soms VEEL te hoog waren. Met deze al tijden geen 1 probleem meer. Prima Duitse kwaliteit.