Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
Shepard88
11 oktober 2012

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Inleiding Ik heb de Logitech K400 aangeschaft, nadat ik een htpc had gekocht/overgenomen van een medetweaker. Na diverse goeie reviews gelezen te hebben ben ik tot aanschaf over gegaan. Mijn gebruik zal voornamelijk zijn voor het kijken en downloaden van films en wellicht wat surfen op het web. Wat zit er in de doos? Bij het openen van de doos tref je, hoe kan het ook anders, het toetsenbord aan. Daarnaast tref je een usb dongle en een usb verlengstukje en een quickstart guide. Installatie: Het installeren is een kwestie van plug en play. - Verwijder is de strips bij de batterijen zodat deze contact maken en het toetsenbord van stroom voorzien. - Plug de dongle in de usb poort. - Schakel het toetsenbord in (hiervoor zit...

Pluspunten

• Klein formaat
  • Licht
  • Groot touchpad

Minpunten

• Kleine toetsen
  • Signaal
  • Voelt qua materialen goedkoop aan

Rupie
5 november 2011

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Inleiding Afgelopen week kreeg ik mijn Logitech K400 Wireless Touch Keyboard binnen. Een keyboard met een touchpad inbegrepen. Eigenlijk heb ik dit toetsenbord in een opwelling gekost. Afgelopen jaren heb ik mijn HTPC bestuurd met een combinatie van een Harmony Remote 1000,een diNovo Mini en een MX Air, allen van Logitech. De diNovo Mini is altijd het voornaamste apparaat geweest om mijn HTPC mee te...

Pluspunten

• Prijs
  • Werkt prima zonder software
  • Licht
  • Compact

Minpunten

• Bouwkwaliteit
  • Plaatsing pijltjestoetsen / kleine rechter shift

rscheper
30 juni 2015

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Was op zoek naar een toetsenbord met muis voor de HTPC, de K400 is voor mij de perfecte oplossing.. Draadloos, bereik is niet heel best, maar goed genoeg en het touchpad reageert fijn.. Ga geen hele brieven opschrijven, maar het voor het corrigeren van de filmnaam is het goed genoeg.

Pluspunten

• Touchpad is fijn om mee te navigeren
  • Kan maanden mee op setje van 2 AA batterijen
  • Wordt geleverd met 'verlengstukje' voor de USB ontvanger
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Bereik is niet heel best, soms begint hij op 3 meter al met vertraging te reageren
  • Wellicht de prijs, ik heb hem voor zo'n 23 euro kunnen kopen, momenteel is hij zo'n €34,-

MooDyBLueS
14 februari 2014

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Dit toetsenbord met geïntegreerd touchpad heb ik express gekocht om enerzijds makkelijk een draadloze oplossing te hebben voor de enkele keer dat ik nog een losse PC gebruik/inspoel en anderzijds is het handig om te gebruiken i.c.m. Plex op mijn MacBook, waardoor ik vanaf de bank films en series kan bedienen.
In eerste instantie twijfelde ik of dit wel zou voldoen, ik heb liever een echt kwaliteitsproduct dan dat ik voor iets ga met een lagere prijs, maar ik vond dit Logitech setje er wel heel erg aantrekkelijk uitzien en ik heb goede ervaringen met dit merk, dus waarom niet?
De ergonomie valt me niet tegen, typt best fijn en ook het touchpad is voor deze prijsklasse prima te noemen. Door de vorm is deze gemakkelijk op schoot te...

Pluspunten

• goedkoop
  • alles-in-één oplossing
  • aan/uit-knop
  • werkt out-of-the-box direct met Windows 8 en OS X Mavericks

Minpunten

• bereik is echt zeer slecht
  • touchpad precisie had beter gekund

7Jellow7
3 april 2013

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Dit toetsenbord had ik aangeschaft voor mijn HTPC die functioneert als een mediaspeler. Hier draait XBMC op en naast de remote app leek een toetsenbord met touchpad ook wel handig. In de pricewatch maakte gelijk de logitech K400 een goede indruk, dus die kocht ik maar.
Bij het toetsenbord krijg je een microadapter en een verlengstuk die het bereik zou moeten verbeteren. Omdat we hier op zo'n 5 meter afstand tv zitten te kijken, heb ik maar dat verlengstukje erbij opgezet. Dan is de adapter in plaats van een halve centimeter 3 á 4 centimeter lang.
Het toetsenbord is erg licht, wat het makkelijk maakt om bijvoorbeeld met één hand vast te houden. Ook heeft het een erg aangenaam uiterlijk, simpel zonder onnodige frutseltjes. Hij heeft wel een...

Pluspunten

• Stabiel
  • Licht
  • Extra knoppen voor media
  • Compact

Minpunten

• Geen

Bartjezz
22 november 2012

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Sinds een paar dagen ben ik in het bezit van de Logitech K400. Dit toetsenbord gaat gebruikt worden in combinatie met de nog te ontvangen Raspberry Pi, die aan mijn tv aangesloten gaat worden. Maar dat wilt niet zeggen dat ik er nog niets mee gedaan heb Sterker nog, ik heb deze review ermee getypt. Vormgeving Tja, wat verwacht je anders van Logitech? Gewoon goed, strak en functioneel, zonder al teveel poespas die toch niemand gebruikt. (met uitzondering van de game-gear dan ) Het is even wennen omdat het toetsenbord inclusief touchpad even groot is als een standaard toetsenbord, en het pijltje naar boven, eigenlijk de halve rechter shifttoets is, maar na 5 min ergernissen ben ik er aan gewend en druk zoveel mogelijk naar rechts...

Pluspunten

• goedkoop
  • touchpad geïntegreerd
  • stevig gebouwd
  • mooie matt-finish
  • left-mouse-button voor linkerhand
  • aan/uitschakelaar gemakkelijk te bedienen
  • Unified ontvanger werkt ook met m'n Unified muis en heb dus maar 1 ontvanger nodig

Minpunten

• rechter shifttoets is gedeeld met pijltje naar boven en kan in het begin nogal irritatie opwekken
  • batterijklepje sluit niet exact aan (bij mijn exemplaar)

dejeroen
9 maart 2012

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Na dit toetsenbord een week in mijn bezit te hebben vond ik het wel tijd voor een review van dit product.
Eigenlijk was ik al een half jaar op zoek naar een soortgelijk toetsenbord maar die waren of te duur of te klein (ik zocht er een met een prijs onder de 40 euro en met de grootte van mijn reguliere toetsenbord).
Reden voor de aanschaf
Ik wilde dit toetsenbord gebruiken voor mijn media bestanden. Bij mijn tv heb ik een computer gekoppeld met xbmc om media af te spelen. Om films en tv series te zoeken leek mij een toetsenbord makkelijker dan een schermtoetsenbord waarbij alle letters en tekens moeten worden aangeklikt met de muis.
Ook gebruikte ik het schermtoetsenbord om op youtube filmpjes te zoeken en om ondertitels te...

Pluspunten

• Relatief goedkoop in aanschaf.
  • Makkelijk in gebruik.
  • Doet waarvoor ik hem heb aangeschaft.
  • Aparte volume knoppen (niet met de FN toets).
  • Ligt goed in de hand.
  • 3 mogelijkheden voor een linkermuisknop functie.

Minpunten

• vreemd gepositioneerde Shift toets(linkerkant).
  • vreemd gepositioneerde control toets (linkerkant).

Whatts
2 november 2011

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Ik heb het bordje nu een tweetal weken in gebruik en het voldoet prima. Het toetsenbord vervangt een bluetooth toetsenbord en muis combinatie (de Logitech Dinovo Laser) voor de bediening van de HTPC op de slaapkamer. Ik zocht eigenlijk eerst een losse touchpad ter vervanging van de muis, maar dit toetsenbord met touchpad is goedkoper dan de aparte touchpads die mij interesseerden. De installatie is op de 2 Windows 7 x64 machines die ik getest heb vlekkeloos verlopen. Er zijn geen aparte drivers te installeren, er is geen extra software nodig en er moet niet gekoppeld worden zoals bij bluetooth. De Unifying dongle inpluggen en klaar. Indien gewenst kan SetPoint wel geïnstalleerd worden, hier zijn extra settings in mogelijk voor het touchpad...

Pluspunten

• Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Werkt gewoon zoals het hoort
  • Bereik

Minpunten

• Ontbrekende multimedia toetsen
  • Iets mindere bouwkwaliteit

Opperpanter2
22 april 2013

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Over dit toetsenbord zie je wisselende reviews. Sommige mensen zijn heel positief, sommige negatief. Misschien hebben sommige batches problemen?
Hier op tweakers zie ik vooral positiev reviews, een van de redenen waarom ik tot aanschaf ben overgegaan.
Omdat het toetsenbord tot nu toe erg tegenvalt, dan ook maar eens een negatieve review.
Grootste probleem is het bereik en/of de nauwkeurigheid.
Ik zit zo'n 2,5m van mijn HTPC vandaan en merk dat het bereik dan al onvoldoende is.
Tot 1,5m werkt het OK, daarboven worden vaak de verkeerde toetsaanslagen doorgestuurd. Druk je op pijltje naar boven, begint je film te spelen. Druk op je op enter, wordt je film (bijna) verwijderd.
Dit is met de range extender in gebruik.

Pluspunten

• prijs

Minpunten

• bereik/nauwkeurigheid
  • rare indeling cursos-up en r-shift.

HenkEisDS
20 mei 2012

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Eigenlijk niets te klagen over dit toetsenbord. Doet alles wat hij moet doen en doet dit goed. Bereik van de ontvanger is prima, kan in mijn geval zelfs door een bakstenenmuur heen. Enige imperfectie is dat hij wat licht is, vandaar een voldoende voor bouwkwaliteit ipv een goed.

Pluspunten

• Goede prijs, goed formaat, alle knoppen werken direct zonder drivers te hoeven installeren (w7), bereik is goed en er zit heel slim een extra linkermuisknop voor als je hem als een stuur vast hebt.

Minpunten

• Is een beetje licht, maar dit is geen ramp.

pjee100
24 april 2012

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Het toetsen bord heb ik ontvangen via 4allshop.
Het toetsen bord werkt prima.
ik heb dit gekocht om dit samen te gebruiken met mijn philips lcd tv uit de PDL serie.
De Tv is hier niet goed op ingericht....dus geen PDL kopen als je ook een toetsen bord wil gebruiken.
Het toetsenbord heb ik kunnen terugsturen via de webshop...prima service van de webshop.....

My-life
23 december 2011

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Dit toetsenbord heb ik aangeschaft t.b.v. mijn HTPC. Dat logitech ook hierop mikt is duidelijk te zien aan de tekst op de doos.
Het keyboard doet wat je verwacht. Hij is plat, licht, praktisch en voelt degelijk aan. Ik heb geen extra drivers geïnstalleerd. Het touchpad werkt naar behoren, erg makkelijk dat je met gebruik van twee vingers kunt scrollen.
De toetsenaanslag is vrij zwaar. Wellicht is dit gedaan zodat je hangend op de bank niet onbedoeld toetsen indrukt, maar langere tijd typen zou ik niet aanraden.
Klein nadeel vind ik dat ik hiermee niet in de BIOS kon komen, hierdoor moest ik een bedraad keyboard uit de kast trekken. Wellicht komt dit door mijn moederbord (Gigabyte GA-A75M-UD2H), legacy USB staat aan.
Edit: Na een tijdje...

Pluspunten

• plat
  • licht
  • praktisch
  • plug and play

Minpunten

• werkt (bij mij) niet in de BIOS
  • ontvangs kan beter

Bob Popcorn
20 oktober 2011

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Vandaag dit keyboard gekocht voor bij m'n HTPC. Eigenlijk heb ik alleen maar goede ervaringen met Logitech, sinds mijn eerste pc gebruik ik spullen van dit bedrijf. Daarom waren mijn verwachtingen qua bouwkwaliteit wellicht aan de hoge kant. Dit keyboard blinkt niet uit in bouwkwaliteit. Het is van goedkoop plastic en de opdruk van de letters doet ook goedkoop aan. Het keyboard is zeer makkelijk te "flexen". Natuurlijk ga ik hier mee akkoord aangezien het slechts voor gebruik is met de HTPC, maar ik had iets meer verwacht. De prijs is daarentegen wel dik in orde. Het touchpad werkt fijn. Alleen is de travel van de muisknoppen wat kort in vergelijking met het toetsenbord. Qua compatibaliteit geen klachten, alle toetsen werken direct een naar...

Pluspunten

• Toetsenbord en touchpad combi
  • Multitouch
  • Fijn klein ontvangertje
  • Goede prijs
  • Batterijen inbegrepen

Minpunten

• Voelt goedkoop aan
  • Opdruk iets aan de goedkope kant
  • Makkelijk te 'flexen'

Nagtoralik
6 oktober 2011

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

In de zoektocht naar een toetsenbord/muis combi voor op de bank, kwam ik de K400 tegen als "nieuw" product.
Qua prijs zeer schappelijk en voor de functie die hij moet vervullen mijn inziens meer als voldoende.
Na het uitzoeken welke winkel hem op voorraad had, gelijk besteld en de volgende middag thuis op de deurmat.
Wat zat er in de doos:
Keyboard
USB logitech unity dongle
USB dongele extender (om de kleine dongle wat makkelijker te plaatsen)
Eerst even testen om mijn Imac, deze zag gelijk het toetsenbord en met 2 klikken was het klaar en volledig gebruiks gereed.
Na ff afstellen van de muis snelheid was hij klaar voor gebruik.
NU alleen nog ff aan de Macmini koppelen als Mediaplayer en we kunnen genieten op de bank thuis.

Pluspunten

• Compact, licht en nauwkeurig

Minpunten

• Ingericht als Windows keyboard, dus de windows knop ed zijn voor mij overbodig.

MineTurtle
31 maart 2021 Product gekocht

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Azerty BE

Erg fijn compact toetsenbordje. Toetsen geven een fijne feedback, touchpad werkt ook uitmuntend goed!
Gestures staan standaard aan, wat ik persoonlijk enorm irritant vind. Gelukkig kun je deze uitschakelen met
FN - LMB en FN - RMB

Pluspunten

• Degelijk
  • Fijne toetsen
  • Fijne touchpad
  • Compact
  • Bereik
  • Stabiliteit

Minpunten

• Gestures

roggebrood
13 juli 2020 Product gekocht

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer degelijk toetsenbord.

Pluspunten

• Prijs-kwaliteit
  • Accu-duur
  • Goede allround eigenschappen

Minpunten

• Functie toetsen programmeren gaat wat moeizaam

BlueArchon
9 november 2015

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Goedkoop toetsenbordje met ingebouwde touchpad, handig voor in de zetel.
Bouwkaliteit is niet fantastisch, veel 'flex' en kraken. Neem het toetsenbord vast op de verkeerde plaats en de druk is genoeg om een random toetsaanslag te registreren.
Touchpad is ok, maar niet nauwkeurig genoeg voor gestures.

Pluspunten

• Gewicht
  • Afmetingen
  • Prijs

Minpunten

• Multimedia toetsen werken niet
  • Bouwkwaliteit!
  • Touchpad reageert soms onvoorspelbaar

2 van 5 sterren (Slecht)
Da_Plague
1 juli 2015

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Dit is een prima toetsenbordje om vanaf de bank je HTPC/Raspberry PI/Media center te bedienen, voor deze prijs heb je een prima product. het is niet het mooiste toetsenbord maar mooi genoeg om niet uitgelachen te worden

Pluspunten

• compact
  • werkt prima
  • geïntegreerde touchpad
  • lekker licht

Minpunten

• Geen minpunten tot zover
  • voelt goedkoop aan

R-B
30 juni 2015

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

gekocht met gedachtegang om te gebruiken met mijn home cinema, geen intensief gebruik dus, puur voor het gemak.

Voor dit doeleinde is hij uitstekend geschikt!

Pluspunten

• Klein
  • Touchpad

Minpunten

• Bereik is niet heel groot.

Sjitter
1 juni 2015

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Perfect om vanuit je bed een nieuwe film aan te klikken op je pc.

Pluspunten

• Geïntegreerde muis
  • Zuinig (lange batterijduur)
  • Licht
  • Goedkoop

Minpunten

• Nog geen ontdekt

vinnie8690
19 mei 2015

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Een draadloos toetsenbord met goede bediening en een mousepad hierop. Kan tegen een stootje en werkt prettig. Kortom een zeer geliefd product onder velen.

Pluspunten

• Stevig gebouwd
  • Mousepad aanwezig op toetsenbord
  • Prima bereik
  • Batterij levenduur gaat lang mee

Minpunten

• Toetsenbord layout werkt af en toe wat lastig
  • Linkshandigen kunnen hiermee moeite hebben in gebruik

Ulysses
14 mei 2015

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Het toetsenbordje werkt goed op computers maar eigenlijk niet zo goed op de app infrastructuur van een smart tv waarvoor ik hem gekocht had. Ik heb hem momenteel aangesloten op de woonkamer PC, zodat ik alsnog mijn tv kan bedienen met toetsenbord.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Compact
  • Betaalbaar

Minpunten

• Te kleine shifttoets rechts, waardoor je telkens het pijlte-up pakt
  • Kleine radio afstand

RMX
12 november 2014

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Goedkoop = duurkoop. Dit toetsenbord blijft, op een afstand van 4.5 constant hangen. Normaal typen lukt niet. Touchpad is niet responsive.

Pluspunten

• Prijs

Minpunten

• Touchpad is niet responsive
  • Lag
  • Te kleine toetsen

Wilko_
9 november 2014

Lekker toetsenbord met touchpad voor HTPC en SmartTV

Pluspunten

• Werkt binnen enkele tellen
  • Volledig windows 8 keyboard
  • Goed touchpad

Minpunten

• Windowstoetsen niet nuttig op smartTV

robinbb
17 september 2014

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Omdat mijn PC op de tv is aangesloten en tevens dienst doet als mediacenter, dit toetsenbord gekocht. Functioneert goed, handig met build-in mousepad. Works like a charm. nog geen echte minpunten kunnen ontdekken (half jaar in gebruik)

Pluspunten

• toetsenbord + mousepad in 1

Minpunten

• geen (tot nu toe

Anoniem: 621022
14 september 2014

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Heel fijn toetsenbordje met handige extra knoppen en een handige touchpad.

Pluspunten

• goede kwaliteit
  • touchpad
  • handige extra knoppen
  • compact
  • draadloos
  • perfect voor TV
  • handig mee te nemen

Minpunten

• Geen

MulhollandDrive
8 augustus 2014

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Beste HTPCtoetsenbord dat ik heb gehad; heb dit toetsenbord nu ruim 3 jaar in gebruik. Daarvoor heb ik in korte tijd veel andere toetsenborden 'versleten', welke qua bouwkwaliteit veel beter aanvoelen zoals de: EnermaxAuroraMicroWireless, en de Adesso2,4Ghz.

Ondanks dat dit toetsenbord qua bouwkwaliteit ''slechter' aanvoelt; hiermee nog nooit problemen gehad.

Pluspunten

• Touchpad (dus geen trackball die intern vies kan worden)
  • Energieverbruik Batterijen gaan lang mee
  • Werkt altijd
  • Bereik (ondanks andere reviewers hiermee problemen hadden, vind ik dit een zeer positief punt, nooit problemen mee gehad; bij andere htpc toetsenborden wel)
  • Lage prijs
  • Kwaliteit (voelt slecht, maar toetsenbord blijft functioneren)

Minpunten

• De positionering van de pijltjestoetsen; deze had ik liever wat verder weg van alle andere toetsen gehad
  • Bouwkwaliteit voelt slecht aan; maar het toetsenbord houdt het bij mij veel langer uit dan de robuuster gebouwde HTPC toetsenborden.

xs4me
11 juli 2014

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

3 meter blijkt al teveel om goed mee te kunnen werken, wat toch de essentie is van zo'n apparaat. Het lijkt qua afwerking wel een generiek Trust apparaat, niet wat ik doorgaans van Logitech verwacht. Ik ga naar wat anders kijken. Goedkoop = duurkoop in dit geval.

Pluspunten

• Toetsenbord + muis functionaliteit
  • Betaalbaar

Minpunten

• Slecht bereik
  • Voelt niet fijn aan
  • Afwerking matig
  • Trackpad werkt niet lekker

2 van 5 sterren (Slecht)

11 augustus 2013

Netsrek
31 mei 2013

Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US

Heb jij ook een Logitech K400 Wireless Touch Keyboard, Qwerty US?