Deze koptelefoon/headset aangeschaft na voor de tweede keer een setje Apple In-Ears te hebben moeten vervangen omdat de rechter oordop uitviel. Toen kwam de uitdaging om een goede set in deze prijsklasse (rond € 100) te vinden.
Belangrijkste criteria waren noise isolation en bouwkwaliteit aangezien de unit intensief in gebruik is en ook zeer regelmatig in het vliegtuig in gebruik is. Daarnaast gebruik ik hem in combinatie met een iPhone dus microfoon en remote controls moeten er ook op zitten.
Veel sets vergeleken maar bij velen komen uit consumer reviews wat mindere opmerkingen:
Shure S115M+: opmerkingen over materiaalgebruik en het feit dat de jack een 90 graden bocht heeft. Voor mijn gebruik niet handig.
Klipsch S4i: schijnen van...
De headphones zijn aangeschaft nadat mijn Monster Lil' Jamz een onfortuinlijke val gemaakt hebben in de Noordzee. De review is als volgt opgebouwd:
- Uitleg mijn referentiekader
- Reden van aanschaf
- Eerste blik
- Ervaringen
- Verdict
Referentiekader
Als vergelijkend materiaal heb ik:De standaard Apple earbudsMonster Lil' JamzSennheiser CX-300Reden van aanschaf
In 4 jaar tijd heb ik 4 paar oordopjes versleten. In de meeste gevallen gaven deze de geest door onfortuinlijke voorvallen. In deze periode heb ik de overstap gemaakt van earbuds naar in-ear buds vanwege de steeds groter wordende frustraties in het OV van te sociaal aangelegde mensen, die graag een heel...
Deze oortjes zijn een enorme aanrader, ze geven geweldig geluid en gaan bij mij al een hele tijd mee. Geschikt voor alledaags en sportief gebruik.